PRVO OGLAŠAVANJE "ŽENE OD SULTANA" ZA KURIR NAKON RASKIDA SA VUKOM MOBOM! Pevačica sve priznala, pa ŠOKIRALA javnost OVIM rečima
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

PRVO OGLAŠAVANJE "ŽENE OD SULTANA" ZA KURIR NAKON RASKIDA SA VUKOM MOBOM! Pevačica sve priznala, pa ŠOKIRALA javnost OVIM rečima

Stars -

Navodni raskid između pevačice Tijane Milentijević, poznatije kao "žena od sultana", i repera Vuka Moba šokirao je javnost nakon što su mesecima delili ljubavne trenutke na društvenim mrežama.

Tijana eM je povodom ove vesti gostovala kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije gde je priznala da li su stvarno raskinuli, ali i u kakvom su trenutnom odnosu.

01:58

PRVO OGLAŠAVANJE TIJANE EM ZA KURIR NAKON NAVODNOG RASKIDA SA VUKOM MOBOM! Pevačica sve do detalja priznala, pa ŠOKIRALA JAVNOST

- Istina je da smo prekinuli vezu, ali nismo se posvađali. Mi smo u super odnosu, čujemo se svaki dan. Tako da ne znam šta će na kraju biti, samo trenutno više nismo zajedno, ali Bože moje. Dakle, nije raskid, nego je komplikovano. Takav nam je trenutak došao, možda se i pomirimo - rekla je pevačica.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/L.V.

Bonus video:

00:03

Tijana EM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track