DARKO TANASIJEVIĆ JE ŽELEO DA ODVEDE PRED OLTAR OVU PEVAČICU! Dugo je ćutao, a sad rešio da SVE PRIZNA: Ona to zna, ali neće...
Foto: Kurir

zanimljivo

DARKO TANASIJEVIĆ JE ŽELEO DA ODVEDE PRED OLTAR OVU PEVAČICU! Dugo je ćutao, a sad rešio da SVE PRIZNA: Ona to zna, ali neće...

Stars -

Voditeljka Sanja Marinković u novom izdanju emisije TV Pink "Magazin In", ugostila je pevačicu Miru Škorić, Zoricu Brunclik, Sanju Vučić, voditelja "Elite", Darka Tanasijevića i glumca Stefana Radonjića.

Ovom prilikom, Darko je otkrio da mu je u detinjstvu san bio da oženi pevačicu Natašu Bekvalac, te ističe da su sada u super odnosima i da ona to čak i zna, te i da mu je rekla da ne želi da se udaje jer, kako kaže, udala se već tri puta.

- Zanosio sam se da ću oženiti Natašu Bekvalac. Meni je san bila Nataša Bekvalac, bila mi je ideal. Sad smo super, ona to zna, ali neće da se uda, kaže da se tri puta udala, da sam malo poranio, kaže da bi možda bilo. Ali, ako se potrudim malo više, možda bude nešto - rekao je Darko.

Nataša Bekvalac, Natasa Bekvalac
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, voditelj nije želeo mnogo da komentariše otkaz Dušice Jakovljević na Pink televiziji.

- Nismo se čuli. Telefon mi se usijao tada kada se to desilo, ali ću ponoviti ono što sam i tada rekao, neću da komentarišem tuđe poslovne odluke. Sve se izdešavalo prebrzo, preko noći, otišla je i eto, nismo se čuli. Svakako da jesam bio baš iznenađen - istakao je Darko.

- Godinama smo radili zajedno, družili se, što bi narod rekao, zajedno smo pojeli kilo soli, bili jedno za drugo tu u nekim lepim i ne tako lepim trenucima. Mnogo je lepih uspomena, sjajnih trenutaka, i poslovnih i privatnih, i to je nešto što će me uvek vezivati za nju - dodao je Tanasijević.

Kurir / Blic / Star

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja