NEKADA GOVORIO O MILIONIMA, A SADA ŠETA U KLOMPAMA: Adaktar ŠOKIRAO pojavljivanjem u javnosti, hejteri ga odmah RAZAPELI (VIDEO)
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

debakl

NEKADA GOVORIO O MILIONIMA, A SADA ŠETA U KLOMPAMA: Adaktar ŠOKIRAO pojavljivanjem u javnosti, hejteri ga odmah RAZAPELI (VIDEO)

Stars -

Adam Adaktar samoprozvani Bog obrva, neretko se nalazi u žiži javnosti zbog svog autentičnog izgleda kao i njegovih izjava.

Adam Adaktar
foto: Printscreen

Vlasnik firme koja se bavi estetskim korekcijama, govorio je o svom životu i istakao da ne živi život "običnih" ljudi.

Adaktarovi u svom posedu ima industriju vezanu za negu lepote, a kako je jednom prilikom izjavio sve što je zaradio i stvorio, upravo su zadužene njegove čuvene "Adaktar obrve".

Adam Adaktar
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Po društvenim mrežama kruži video snimak na kome Adam pozira pored svoje supruge Andžele u neobičnim cipelama, a sudeći po komentarima ljudi su takođe bili šokirani.

Komentari su se samo ređali, a svi su se složili da su ovo najćudnije cipele ikada viđene na domaćoj sceni.

Kurir,rs/ Nemanja Kadić, L.S.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

03:44

ŠOU! SAŠA POPOVIĆ ZVAO PLESAČE U ZVEZDE GRANDA! Ono što je video ga ODUŠEVILO: Čim završite sa Draganom JA VAS PREUZIMAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja