BRUJALO SE DA JE ON NIKAD PRIZNATI SIN ZDRAVKA ČOLIĆA! Sada se oglasio: "Tražiću alimentaciju, SKUPO će platiti"
Foto: News1 Daktilo, Shutterstock

hit

BRUJALO SE DA JE ON NIKAD PRIZNATI SIN ZDRAVKA ČOLIĆA! Sada se oglasio: "Tražiću alimentaciju, SKUPO će platiti"

Stars -

Pevač Amir Kazić Leo važio je za velikog zavodnika na estradi devedesetih godina. Amira su još '89. godine svi poredili sa velikom balkanskom zvezdom Zdravkom Čolićem, a svojevremeno su kružile glasine i da mu je on otac.

Kazić je to odmah demantovao, ali nije krio da mu imponuje povezivanje sa Čolićem, budući da je i danas jedna od najvećih muzičkih zvezdi.

Zdravko Čolić
foto: Kurir televizija

– Rekao sam da će mi Čola to skupo platiti, da ću tražiti alimentaciju za sve ove godine. Da sam na njegovom mestu snimio bih duet, da pokažemo jesmo li doista toliko slični i vizualno i vokalno ili nismo. Čola je od mene stariji samo 14 godina i ne može da mi bude tata – rekao je pre mnogo godina za hrvatske medije.

– Ne razumem zašto Čola ćuti, a svi o tome pričaju. Da sam na njegovom mestu zagrlio bih ga, slikao se i ljudi bi zaćutali- rekao je Amir Kažić Leo.

Leo je obožavao druženje sa drugaricama sa estrade, sa mnogima je bio povezivan, a nikada nije krio da se u ženskom društvo oseća lepo i prijatno. Dame su padale na njegov šarm, a on je znao da koristi svoj glas, kako bi ih osvojio.

Amir je 2019. godine proslavio 30. godišnjicu braka sa suprugom Bibom, koja izbegava da se pojavljuje u medijima. Za suprugu kaže da je genijalna i da je njegov najveći kritičar.

Kurir / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track