NOVA EPIZODA "RAME UZ RAME SA DRAGANOM" OTKRIVA KAKVA SU JOJ FANOVI IZNENAĐENJA PRIREDILI: Oni su najbolji na svetu!
Foto: Printscreen

armija vernih obožavaoca

NOVA EPIZODA "RAME UZ RAME SA DRAGANOM" OTKRIVA KAKVA SU JOJ FANOVI IZNENAĐENJA PRIREDILI: Oni su najbolji na svetu!

Stars -

Dragana Mirković u 16. epizodi "Rame uz rame sa Draganom", koja će biti emitovana večeras od 20 sati na Kurir televiziji, govoriće o fanovima.

Opšte je poznato da folk diva ima armiju vernih obožavaoca njenog rada koji je prate na svim koncertima, kako u Srbiji, tako i po Evropi, ali i celom svetu.

Dragana Mirković
foto: Printscreen YT

Dragana u novoj epizodi otkriva kakva spektakularna iznenađenja je dobila od svoje publike, ali i zašto može slobodno da kaže da su njeni fanovi najbolji.

- Moji fanovi su najbolji na svetu. Oni su u stanju da odu u Australiju i da isprate moju turneju u Australiji, Kanadi, Americi, a o Evropi ne želim da pričam. To se podrazumeva - rekla je folk diva.

Celu epizodu pogledajte večeras u 20h samo na Kurir televiziji.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz rame sa Draganom"

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

05:20

Lepa Brena i Dragana Mirković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track