ŽIKA JAKŠIĆ MU JEDNOM REČENICOM PROMENIO ŽIVOT! Pevač otkrio da je nakon razgovora sa producentom PRELOMIO: Evo šta se desilo
Foto: Pritnscreen

svaka čast

ŽIKA JAKŠIĆ MU JEDNOM REČENICOM PROMENIO ŽIVOT! Pevač otkrio da je nakon razgovora sa producentom PRELOMIO: Evo šta se desilo

Stars -

Bivši učesnik „Zvezda Granda“ Ognen Zdravkovski ne krije da mu je producent i voditelj Žika Jakšić jednom rečenicom promenio život iz korena.

Pevač priznaje da je u jednom momentu imao višak kilograma, ali je u poslednjih nekoliko meseci uspeo da smrša i to je sve nakon razgovora sa Žikom.

Žika Jakšić
foto: Printscreen

-Poslednjih pet meseci smršao sam dvadeset kilograma, onda sam morao malo da se ugojim nisam ličio na sebe i sada je ovako, držim liniju. Kao nov sam, bilo je teško išao sam na treninge, pazio šta jedem i eto rezultata - rekao je on.

Ognen je u potom otkrio kada se dogodio preloman momenat kada je odlučio da smrža i dodao da mu je jedna Žikina rečenica promenila pogled na život.

Zvezde Granda, Ognen Zdravkovski
foto: Printscreen/Prva TV

-Ja sam i pre toga hteo da smršam, ali sam otišao na snimanje emisije „Nikad nije kasno“ i Žika mi kaže „Ti prelepo pevaš i izgledaš, ali moraš da vodiš računa oko kilaže, dokle ćeš još da ideš“. Da me on nije iskritikovao ostao bih isti i zahvalan sam Žiki na tome - kazao je Ognen.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

02:46

Žika Jakšić održao spektakularan govor za svoj rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track