"DOKLE SAM MOGAO DA STIGNEM..." Isak Šabanović progovorio o teretu slave: Uđem u sobu i isplačem se...
Foto: ATA Images

našao se pod velikim pritiskom

"DOKLE SAM MOGAO DA STIGNEM..." Isak Šabanović progovorio o teretu slave: Uđem u sobu i isplačem se...

Stars -

Nakon učešča u „Zvezdama Granda“, gde je od početka važio za jednog od favorita, Isak Šabanović našao se pod velikim pritiskom javnosti. U razgovoru za medije je govorio o teretu slave, velikim očekivanjima, a dotakao se i svog trenutnog psihičkog stanja.

Pevač je najpre priznao da mu se život poptuno promenio nakon učešća u Zvezdama Granda, a istakao je da bavljenje muzikom često nosi i veliki teret, što se njemu i dogodilo nakon prvog javnog pojavljivanja.

Isak Šabanović
foto: Ana Paunković

-Ima više dobrih strana, ali te dobre stvari nešto uvek brzo prođu. Ja sam nekako hteo da sam ljudima što dostupniji, što su mnogi pričali da ne valja, ali ja ću ostati pri tome da valja i ako ljudi misle da sam pao, nisam, radim i dalje -objasnio je Isak.

Pevači često moraju da skrivaju emocije kako bi publici dali svoj maksimum na sceni, a upravo to se dogodilo i Isaku koji je priznao da je mnogo puta morao da sakrije svoja prava osećanja i trenutna raspoloženja. Ipak, vremenom je uspeo da konačno pronađe balans u tome.

Isak Šabanović
foto: Printskrin/Prva

-Sad sam bolji sa glavom, uđes u sobu isplačeš se pet, šest sati i dobro ti posle bude. Imaš toliko pritiska, toliko svega…Meni je najgore kad mi kažu „U kako ti je dobro, imaš žene oko tebe, pare i još pevaš„– rekao je Isak, pa se dotakao ljubavnog života.

Na pitanje da li devojke žele da budu sa njim zato što je poznat ili ume da razazna nameru, Šabanović je odgovorio:

-Bogu hvala uspeo sam, ne zanima me to.Mislim da i to nije lepo tako da bude.Kažu ako imaš dobar auto devojka je tvoja…Veruj mi da ima i devojaka kojima ne treba ni auto, ni ništa, samo je treba naći.Ima dobrih cura, može da se nađe.

Isak Šabanović
foto: ATA Images

Nakon vrtoglavog uspeha koji je ostvario zahvaljujući takmičenju, pevač je otkrio da li je zadovoljan u kom smeru danas ide njegova karijera.

-Ponosan jesam, a jesam li zadovoljan nisam, u smislu šta sam, i dokle sam stigao, a dokle sam mogao…Malo mojih grešaka, malo tuđih grešaka, ali ima vremena– rekao je i nastavio:

-Vremena će uvek biti, ali neće biti nas. Želja mi je da se to sve završi kako treba, pa što i ja ne bih neki koncert napravio.

Kurir.rs/Grand/Prenela:K.M.

Bonus video:

48:43

Isak Šabanović: Muzika ima ograničenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track