MIS SRBIJE U BRAKU SA ŽESTOKIM MOMKOM IZ "VIDIMO SE U ČITULJI": Bila na Farmi, u jeku popularnosti nestala, a evo gde je danas
Foto: Printscreen Facebook

da li ste znali

MIS SRBIJE U BRAKU SA ŽESTOKIM MOMKOM IZ "VIDIMO SE U ČITULJI": Bila na Farmi, u jeku popularnosti nestala, a evo gde je danas

Stars -

Mirjana Božović danas Rutović svima je poznata po učešću u rijalitiju pre skoro 14 godina, a onda se povukla iz javnosti i udala za aktera filma "Vidimo se u čitulji".

Misica, Mirjana Bozovic

Mirjana Božović Rutović, zauzela je ulogu prve zvanične Mis Srbije, a u javnosti se za nju čulo kada je ušla u rijaliti "Farma", ali i kada je postala žena Željka Rutovića, opakog muškaraca devedesetih godina koji je jedan od retkih preživelih aktera filma "Vidimo se u čitulji", ali i osobe koja je osuđena za pucnjavu na biznismena Predraga Rankovića Peconija.

Mirjana Božović Rutović je studirala građevinu i sanjala je o karijeri građevinskog inženjera. Međutim, njen životni put ju je neočekivano odveo u potpunom drugom smeru.

Važila za jednu od najlepših učesnica rijalitija i bila je prva zvanična mis Srbije koja je predstavljala je našu zemlju na izboru za mis sveta 2007. godine u Kini. Danas se preziva Rutović i udata je za 22 godine starijeg biznismena.

U martu, 2012. godine dobili su sina Ognjena, a venčali su se u novembru 2013, da bi pre četiri godine dobili i blizance, devojčicu Radmilu i dečaka Vasilija. Rutović iz prethodnih veza i brakova on ima još petoro dece.

Željko Rutović
foto: YOUTUBE

Rutović ima i dosije jer je 22. marta 2017. godine u jednom beogradskom hotelu pucao u biznismena Predraga Rankovića Peconija i ranio ga u nogu. Presudom Višeg suda u Beogradu iz novembra 2023. godine Rutović je osuđen na godinu i 10 meseci zatvora. Međutim, ovo nije prva presuda.

Željko Rutović
foto: Nemanja Nikolić

U prvoj presudi, Rutović je Rankovića udario pištoljem po glavi i pucao mu u noge, a potom ga udarao čašama i flašama koje su bile na stolu po glavi.

Kurir.rs/ Mondo/prenela N.V.

Bonus video:

01:08

Nije sve tako crno Dejan MIlicević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track