Ceci verifikovan status umetnika, Sneki dobila NAJVEĆE ESNAFSKO PRIZNANJE (FOTO)
Foto: Semius

Ceci verifikovan status umetnika, Sneki dobila NAJVEĆE ESNAFSKO PRIZNANJE (FOTO)

Stars -

Godinama unazad decembar je mesec kada Savez estradno muzičkih umetnika Srbije dodeljuje najprestižnije nagrade za najzaslužnije predstavnike branše, pa tako ni sada nije bio izuetak.

Nagrade Semius
foto: Semius

Na svečanoj manifestaciji održanoj centru prestonice, predsednik SEMUS-a Dragiša Golubović uručio je priznanja u nekoliko kategorija, pa je tako Svetlani Ceci Ražnatović zbog višedecenijske karijere uručena diploma estradnog umetnika, dok je Snežana Babić Sneki proglašena Nacionalnim estradno muzičkim umetnikom.

Nagrade Semius
foto: Semius

- Već godinama se trudimo da vratimo dostojanstvo našoj profesiji, da poštujemo stare tradicije ali i pokrenemo neke nove. Upravo zato smo i danas ove i zaista mi je veliko zadovoljstvo što mogu da uručim ova priznanja najzaslužnijim umetnicima ali i saradnicima iz raznih branši kao i svima onima koji su u periodu iza nas postigli vrhunske rezultate - rekao je Golubović.

Nagrade Semius
foto: Semius

Specijalno priznanje Zlatna ptica dobili su Miloš Nenezić, predsednik Unije Poslodavaca Srbije, Goran Šljivić direktor Grand produkcije, Miodrag Mija Milutinović direktor produkcije DISKOS, urednici RTS Uroš Marković i Dušan Šukletović, dok su priznanje Nacionalni umetnik osim Sneki dobili između ostalih Zoran Dašić-Daša, Radivoje Rade Krstić, Milena Plavšić, Ljubo Kešelj, Siniša Vićentijević, Zoran Vlajić...

1 / 5 Foto: Semius

Osim ovoga dodeljene su i nagrade za životno delo kojima su se ovenčali i Branimir Bako Jovanović, Oliver Njego, Ljuba Lukić, Nenad Neša Lutovac, Beki Bekić, Nenad Bajić Bajone, Dragan Dimić Dimke. Godišnje estradno muzičke nagrade pripale su između ostalih Olji Karleuši, Saniju i Nataliji Trik FX, Dejanu Abadiću, Ivanu Kljajiću, Tini Ivanović i mnogim drugim umetnicima.

Po završetku svečane akadamije za sve prisutne organizovan je koktel na kome je proslavljen još jedan uspešan kraj godine.

Kurir.rs/ J.M.Đ.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:25

SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA! Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja