ŠTA SE OVO DEŠAVA SA MENSUROM AJDARPAŠIĆEM? Nakon ovog prizora fanovi ZABRINUTI, kamera uhvatila čudno ponašanje, ŠOK! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Printcsreen

šok

ŠTA SE OVO DEŠAVA SA MENSUROM AJDARPAŠIĆEM? Nakon ovog prizora fanovi ZABRINUTI, kamera uhvatila čudno ponašanje, ŠOK! (FOTO)

Stars -

Mensur Ajdarpašić svojim neuobičajnim ponašanjem u "Eliti" česta je tema komentarisanja na društvenim mrežama, ali i među njegovim cimerima. On je uvek važio za takmičara koji je bio jedan od glavnih aktera u rijalitiju, ali ove sezone skoro da ne postoji.

Kad se sinoć komentarisao izbor za najmoralniju osobu, Miljana Kulić se pobunila jer se na listi nije našao Mensur, a on je nakon toga ustao i saopštio da će kroz nekoliko dana odlučiti da li će samoinicijativno napustiti rijaliti i zadužiti se 50.000 evra.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen

- Bez brige, što se mene tiče nemam dozu sujete. Ja to zaslužuje, ali moje učešćesam završio. Svoju karijeru sam završio, nastupati na "Zadrugovizijama" ne znam da li ću. Kroz dan, dva do tri ću da odlučim da li ću da budem učesnik rijalitija, sam ću da donesem odluku da li ću da nastavim učešće. Sam ću da isplatim svaki iznos koji budem bio dužan i obavezan, ako odlučim tako i ne uspem da se izborim - pričio je Mensur Ajdarpašić u programu uživo na televiziji Pink.

On je po svemu sudeći već danas počeo da sprovodi svoje obaćanje u delu, a na strimu je moglo da se primeti da se osamio u ekonomskom dvorištu i da kruži oko drvene ograde koja je tamo postavljena. Njegovo ponašanje bilo je jako čudno, što se komentarisalo na strimovma i mrežama.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen

Izgleda da je Ajdarpašić odlučio da pronađe mir u kojem može da čuje samo svoje misli, kako bi doneo najbolju odluku za sebe i prelomio da li će ostati u "Eliti" ili ipak platiti kaznu od 50.000 evra.

Kurir / Republika / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja