KO BI REKAO DA JE CELU DECENIJU STARIJA? Isplivao VIDEO Nede i Brene koji će RASPAMETITI MUŠKI ROD, svi ZUMIRAJU i u ŠOKU gledaju
Foto: Kurir, ATA Images

da li je moguće?

KO BI REKAO DA JE CELU DECENIJU STARIJA? Isplivao VIDEO Nede i Brene koji će RASPAMETITI MUŠKI ROD, svi ZUMIRAJU i u ŠOKU gledaju

Stars -

Pevačice Lepa Brena i Neda Ukraden pojavile su se na snimanju jednog novogodišnjeg programa, a svojom pojavom ostavile su sve prisutne bez daha.

Lepa Brena
foto: Printscreen/Instagram

Brena je obukla šljokičasto odelo pa ponosno ispozirala pred kamerama, u sličnoj odevnoj kombinaciji pojavila se i njena koleginica Neda Ukraden koja je imala na sebi haljinu prekrivenu šljokicama.

Neda Ukraden
foto: Kurir

Na društvenoj mreži Instagram, isplivao je video snimak u kome su napravili poređenje između dve estradne umetnice a mnoge je šokirao podatak da je razlika u godinama između Nede i Brene velika, čak 10 godina je Ukradenova starija u odnosu na Brenu...što je gotovo sve ostavilo bez teksta.

Komentari su samo pljuštali, a mnogi su se složili da izgledaju odlično za svoje godine.

Kurir.rs/ N.K.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

00:39

Neda Ukraden o priča o svom zetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track