VRELO DA VRELIJE NE MOŽE BITI! Trudna Mina sva u zanosu napravila OPŠTU pometnju, opalila selfi, a u prvi plan istakla POZADINU
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram/callmenaumi

VRELO

VRELO DA VRELIJE NE MOŽE BITI! Trudna Mina sva u zanosu napravila OPŠTU pometnju, opalila selfi, a u prvi plan istakla POZADINU

Stars -

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova izabranica Mina Naumović čekaju dete, međutim to ne sprečava Minu da bude fizički aktivna.

Mina Naumović
foto: Instagram/callmenaumi

Mina je veoma aktivna trudnica, a čak i u drugom stanju vodi računa o svom fizičkom izgledu. Naime, Ognjenova devojka ne preskače trening, pa je tako sada na mrežama objavila fotografiju iz teretane, tačnije iz svlačionica.

Ognjen Amidžić, Mina Naumović
foto: Nemanja Nikolić, Instagram

Mina je pozirala u uskim helankama, duksu, stomak je bio u prvom planu, ali i izvajana pozadina, pa su se komentari samo nazali.

Mina Naumović
foto: Printscreen/Instagram

"Prelepa", "koliko ti prija trudnoća", "savršena", samo su neki od komentara.

Podsetimo, voditelj Ognjen Amidžić govorio je nedavno o Mininoj trudnoći.

- Povod je divan. Mogu reći da smo i Mina i ja presrećni. Ovo smo baš i želeli i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno presrećan sam. A sa druge strane, ja sam malo sujeveran, ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo okej - kaže Ognjen i dodaje:

- Od ovoga nema ništa bolje, jače i srećnije da se desi. Tako da možda ću biti jedino srećniji kada beba dođe na svet. Samo daj Bože zdravlja da sve bude kako treba.

Kurir.rs/ Blic/ Preneo/ N.K.

04:36

Intervju Saše Matića pred kraj godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track