KO BI REKAO DA UVELIKO GAZI OSMU DECENIJU! Neda izgrmela na jednoj svečanosti, a svi bruje da je najzgodinija BAKA na estradi...
Foto: Aleksandra Čolić

nema ni jednu boru

KO BI REKAO DA UVELIKO GAZI OSMU DECENIJU! Neda izgrmela na jednoj svečanosti, a svi bruje da je najzgodinija BAKA na estradi...

Stars -

Pevačica Neda Ukraden prisustvovala je snimanju jednog novogodišnjeg programa a svojim pojavljivanjem napravila je opštu pometnju.

Neda Ukraden
foto: Kurir

Ovaj put pojavila se u nebo plavoj haljini koja je bila prekrivena šljokicama, u skladu sa prazničnim duhom sva je šljaštela.

Na društvenoj mreži Instagram, isplivao je video snimak u kome su napravili poređenje između dve estradne umetnice a mnoge je šokirao podatak da je razlika u godinama između Nede i Brene velika, čak 10 godina je Ukradenova starija u odnosu na Brenu...što je gotovo sve ostavilo bez teksta.

Neda Ukraden, Lepa Brena
foto: Kurir, ATA Images

Sada je isplivao još jedan snimak sa navodima da je Neda Ukraden najzgodnija baka na estradi, a komentari su samo prštali a svi su se složili da je Ukradenova definitivno nosilac te titule opravdano.

Podsetimo, Neda je jednom prilikom otkrila da izuzetno vodi računa o tome da odeću prilagodi prilici, jer smatra da žena od stila treba da bude primereno odevena.

Kurir.rs/ Nemanja Kadić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

00:39

Neda Ukraden o priča o svom zetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja