DOVELA CECU, ZORICU I BEKUTU DA MU PEVAJU, A ON TRAŽIO ĐANIJA?! Snežana Đurišić otkrila detalje sa proslave punoletstva svog unuka
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

DOVELA CECU, ZORICU I BEKUTU DA MU PEVAJU, A ON TRAŽIO ĐANIJA?! Snežana Đurišić otkrila detalje sa proslave punoletstva svog unuka

Stars -

Snežana Đurišić predstavila je novu pesmu "Moj genije". Nakon promocije pevačica je stala ispred medija i porazgovarala o pesmi, ali i unucima i svojoj porodici.

- Mislim da sam baš u pravu, ali ostaje da se vidi, jer je publika ta koja daje poslednji sud. Spot mi se baš dopao, videla sam ga prvi put sad zajedno sa vama i hvala ekipi. Ono što je evidentno to je da Sofronijević ima tim ljudi koji zna šta radi - rekla je pevačica.

Snežana Đurišić
foto: Kurir televizija

Pevačica se dotakla nedavne proslave 18. rođendana njenog unuka, na kojoj su bili i Svetlana Ceca Ražnatović, Zorica Brunclik, Ana Bekuta i mnogi drugi.

- Bilo je zaista lepo, jedna lepa žurka. Moja snaja, Miloševa majka je zapravo bila inicijator svega toga. Mi smo se samo priključili i ulepšali njegov 18. rođendan, njegov dolazak u ozbiljan svet. Tražio je da mu peva Đani. Rekao je, volim ja sve vas i svi ste divni, mnogo vam hvala i prezadovoljan sam, ali ja nekako volim Đanija, moje društvo i ja volim Đanija. Molim te pozovi ga i naravno ja sam pozvala Đanija i on se odazvao iste sekunde - navela je pevačica.

02:23

DOVELA CECU, ZORICU I BEKUTU DA MU PEVAJU, A ON TRAŽIO ĐANIJA?! Snežana Đurišić otkrila detalje sa proslave punoletstva svog unuka

Kad već pričamo o porodici, Snežanina ćerka i unuci su nasledili njen talenat, a pevačica će se potruditi da ćerku nagovori na jedan duet.

- Svi su muzikalni, Teodora lepo peva, vidim i Lana se trudi i hoće da peva. Još su mali pa videćemo, ako žele imaju moju podršku svakako. Ćerka neće, ali ću je nagovoriti da uradi jednom sa mnom duet. To bi bilo onako interesantno, lepo i volela bih da to postoji negde zapisano - rekla je.

Snežana Đurišić ovu godinu završava u stilu s novom pesmom. Sigurni smo u to da će ova numera postati hit, a mi joj želimo da sledeće snimi duet sa ćerkom.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

00:42

Ceca i Anastasija napravile lom na proslavi Orlova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track