REPER ODUSTAO OD IZDAVANJA LUKS VILE, PA SE SJATIO U NJU! Vuk Mob tražio 7.000 € mesečno, a sada je okitio u duhu praznika (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

velepna vila

REPER ODUSTAO OD IZDAVANJA LUKS VILE, PA SE SJATIO U NJU! Vuk Mob tražio 7.000 € mesečno, a sada je okitio u duhu praznika (FOTO)

Stars -

Reper Vuk Mob važi za nekog čiji život je u sferi interesovanja kako zbog poslovnog tako i zbog burnog emotivnog života koji je pod lupom javnosti.

Vuk Mob
foto: Kurir Televizija

Nedavno je isplivala vest da je reper raskinuo vezu sa pevačicom Tijanom Milentijević, poznatijom kao TIjana Em a i jedan i drugi složili su se da stave tačku na ovu romansu iako su ostali prijatelji, po svemu sudeći.

Vuk Mob
foto: Printscreen Instagram

Praznična atmosfera pristigla je i u reperov dom, pa se tom prilikom pohvalio dekoracijom svoje velepne vile u kojoj živi, a kadrovi njegovog doma raspametili su sve fanove.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram

Podsećamo, Vukova kuća bila je nedavno na oglasima za izdavanje a cifra koja je bila istaknuta bila je vrtoglavih 7.000 evra mesečno.

Trospratna nekretnina ima 740 kvadrata, šest spavaćih soba, tri kupatila, dva toaleta, a u ogormnom dvorištu nalaze se bazen i letnjikovac.

Kurir.rs/ Nemanja Kadić

05:37

JEZIVO SAM STROG OTAC, KAKVA CRNA MEZIMICA! Vuk Mob otkrio kakva je osoba sa ćerkicom: OLJA SE PLAŠI MIŠLJENJA DA SAM NENORMALAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja