STANIJA NA PLASTIČARA PUKLA PREKO 2 MILIONA! Od 2006. godine odradila BRDO ZAHVATA, isplivao kompletan SPISAK (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

hit

STANIJA NA PLASTIČARA PUKLA PREKO 2 MILIONA! Od 2006. godine odradila BRDO ZAHVATA, isplivao kompletan SPISAK (FOTO)

Stars -

Starleta, Stanija Dobrojević, jedna je od najpoznatijih rijaliti ličnosti na našim prostorima.

Neki je voli, neki ne, ali je jedno sigurno, svi znaju o kome je reč.

Stanija je godinama važila za najlepšu domaću damu, a kada su godine krenule da je izdaju, starleta je otišla kod plastičara.

Kako se priča, ona je navodno uložila 18.700 evra, odnosno preko 2 miliona dinara u periodu od 2006. do 2022. godine kako bi što bolje izgledala.

Stanija Dobrojević, Stanija
foto: Ana Paunković

- Stanija je posle slika koje su se pojavile na forumu "Burek" rešila da stavi silikone u grudi. Prvo je ugradila "trojke", a potom ih je povećala na "četvorke"! Radila ih je u Americi i platila oko 4.000 evra. Vrlo brzo je operisala i nos u Turskoj - priča starletina drugarica i dodaje da je Dobrojevićeva tokom godina menjala na sebi sve što joj se nije dopadalo:

- Stavila je hijaluron u usne, filere u jagodice i rešila se podočnjaka. Uradila je i tzv. mačje oči, koje su u poslednje vreme veoma popularne na estradi. Pre nekoliko godina je povećala i zadnjicu. Ipak joj je pozadina zaštitni znak! Prema njenim rečima, Dobrojevićeva je stavila fasete na zube od 4.000 evra, ali i nadogradila kosu prirodnom dlakom, koju je platila 3.000 evra!

Preterala s botoksom

Cenovnik
foto: Kurir

Ipak, najveću transformaciju doživela je krajem prošle godine, kad je ušla u "Zadrugu 5". Mnogi su prokomentarisali da je preterala sa plastičnim operacijama i botoksom.

- Staniju ne zanimaju komentari! Važno joj je da je zadovoljna svojim izgledom, a i da se sviđa muškarcima. Mora da izgleda savršeno kako bi imala što više reklama na Instagramu. Mnogo novca zarađuje i na seksi fotkama koje objavljuje na platformi za odrasle - objašnjava sagovornica.

Kurir

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja