"NE TRAŽIM MILOST, ALI..." BOKI 13 BLED KAO KRPA ISPRED APELACIONOG SUDA! Objavio nalaze pa priznao: Trajni sam INVALID
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Kanal TV 5

muk

"NE TRAŽIM MILOST, ALI..." BOKI 13 BLED KAO KRPA ISPRED APELACIONOG SUDA! Objavio nalaze pa priznao: Trajni sam INVALID

Stars -

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, je prvi put stao pred kamere nakon izlaska iz zatvora.

Bojan Jovanovski
foto: printscreen/skopje1.mk

On se pojavio na ročištu u Apelacionom sudu gde je optužen, a ispred zgrade dao je intervju za makedonske medije, gde je rekao da se veoma bolestan, iako se to ne vidi na njemu.

Boki 13 je ispričao da je ostao bez 90 odsto stomaka i da uči da živit sa tim, kao i da uvek mora da nosi terapiju, te da svaka komplikacija može da mu ugrozi život.

Boki 13, Bojan Jovanovski
foto: Youtube prtscr / Kanal 5 Tv

Kontroverzni šoumen na Instagram profilu objavio je sada fotografiju, koja je nastala ispred suda u Skoplju.

Tim povodom imao je da poruči da je zvanično proglašen za trajnog incalida, da je njegovo zdravstveno stanje prepušteno lekarima i stručnom osoblju, te da se i dalje bori sa novim životnim okolnostima.

- Sa današnje javne sednice ispred Skopskog Apelacionog suda: Tražim pravično suđenje u ponovljenom postupku pred Osnovnim krivičnim sudom, ne tražim milost! U vezi sa mojim zdravstvenim stanjem, sada ću prvi i poslednji put da saopštim: Trajni sam invalid, koji nije praćen fizičkim deformitetima i vidljivošću. Zato apelujem na javnost da moje zdravlje prepusti lekarima i njihovim stručnim procenama. Takvo zdravlje nikome ne želim, pa molim i apelujem na uzdržanost i humanost - napisao je Boki 13 na svom Instagram profilu.

Kurir.rs/ Republika/ preneo/ N.K.

01:47

DALA JE VIŠE NEGO ŠTO SMO OČEKIVALI Pevač otkrio sočnu priču sa snimanja spota: Glumila OVA voditeljka, sve završila očas posla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track