NAJNOVIJE FOTKE CARA I TRUDNE ALEKSANDRE IZNENADILE JAVNOST! Oboje potpuno u crnom, njegova ruka na njoj, a tek da vidite GDE SU
Foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić

hit

NAJNOVIJE FOTKE CARA I TRUDNE ALEKSANDRE IZNENADILE JAVNOST! Oboje potpuno u crnom, njegova ruka na njoj, a tek da vidite GDE SU

Stars -

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i njen dečko Filip Car juče su proslavili godišnjicu svoje veze. Njih dvoje su se pomirili u šestoj sezoni rijalitija, 14. decembra prošle godine, što je izazvalo veliki haos, kako u Beloj kući, tako i u javnosti.

Iako je nakon toga usledilo nekoliko turbulentnih raskida, odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, najviše zbog devojčice koja je na putu.

Aleksandra Nikolić
foto: instagram printscreen/filip_car_capo_ck

Car je juče podelio emotivnu objavu, koju su napravili njihovi fanovi. Na snimku se vidi nekoliko njihovih ljubavnih trenutaka iz rijalitija, koji su raznežili oboje. Car je ovim potezom dao do znanja fanovima koliko mu znači podrška, kao i koliko voli Aleks.

Filip se danas ponovo oglasio iz Crikvenice i objavio dve fotografije sa Aleksandrom. Oboje su imali crne odevne kombinacije na sebi, kao i naočare za sunce. Njihove "uparene" kombinacije izazvale su oduševljenje kod njihovih fanova, ali i bliskih prijatelja.

"Premoćno", "Brutalni", "Volimo vas", "Savršeno uklopljeni", samo su neki od komentara Aleksandrinih i Filipovih fanova.

Aleksandra Nikolić
foto: instagram printscreen/filip_car_capo_ck

Podsetimo, Aleksandra je nedavno progovorila o problemima sa kojima se suočava u drugom stanju.

- Jako mi se sviđa nova frizura, neću se vraćati u plavo, neću biti plavuša, to definitivno znam. Ljudi, sada da mi kažete "Ružna mi je trepavica", ja bih se rasplakala, trudnice su jako osetljive i sve ih pogodi. Budite blagi prema trudnicama. Našla sam garderobu za trudnice i naručila sam. Ja sam se ugojila jedno 7 kilograma, jedem sve živo, ali se trudim da izbacim hleb. Imala sam napade panike, a u trudnoći ne smeš nikakve lekove da uzimaš, dosta sam bolje, o tome ću vam tek pričati. Dešavale su mi se takve katastrofe, mislim da bi jedan tim stručnjaka trebalo da razgovara sa mnom. Dete mi se desilo u pravom trenutku - otkrila je Aleksandra u svom Jutjub snimku.

Kurir / Srbija Danas / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track