"ON JE BIO APSOLUTNI 'BUM' DEVEDESETIH!" Autor legendarne "DVESTA NA SAT" UBACIO TAKMIČARE U PETU BRZINU (VIDEO)
Foto: kurir tv

PUN GAS!

"ON JE BIO APSOLUTNI 'BUM' DEVEDESETIH!" Autor legendarne "DVESTA NA SAT" UBACIO TAKMIČARE U PETU BRZINU (VIDEO)

Stars -

U ovonedeljnom takmičenju talenata "Rame uz rame sa Draganom" gledaoci Kurir televizije videli su kako su se takmičari u prethodnom izazovu "Prepoznaj ples" snašli. Vođeni sigurnom rukom koreografa Ivana Mileusnića, učesnici su dali svoj maksimum i jedni druge ocenili.

Dragana Mirković
foto: Promo, Nemanja Nikolić

Nakon prvog izazova, ekipi u žiriju: Dragani Mirković, Jovanki, Bebi i Ivanu pridružio se legendarni pevač Ivan Gavrilović, sa kojim je usledio i novi izazov baš iz opusa muzičara - "Devedesete", poznatom po legendarnom hitu "Dvesta na sat". A pevajući tu pesmu je i ušao u studio.

- Što se tiče te pesme nisam bio svestan da će biti toliki hit. Trebalo je ubaciti nešto inovativno da bi ubacio svoj pečat... - rekao je, pa dao svoje mišljenje o Dragani Mirković i njihovom poznanstvu:

- To je jedna žena koja je pozitivna ceo život i koja je uvek bila nasmejana i uvek je želela dobro drugome. Njene pesme su toliko dobre da traju i da će trajati i stotinu leta - rekao je.

Mirković je takođe podsetila na Gavrilovićevo prvo pojavljivanje na muzičkoj sceni:

- On je bio apsolutni "bum" devedesetih! Uvek je bio simpatičan, veseo i šarmantan momak... A zvezdi je potreban samo jedan hit da bi obeležio jedno vreme - istakla je Mirković.

Nakon srdačnog dočeka pevaču, učesnici su pokazali šta znaju uz "pun gas" poznatih hitova iz minulih devedesetih.

POGLEDAJTE KAKO JE TO IZGLEDALO:

02:06

ON JE BIO APSOLUTNI BUM DEVEDESETIH! Autor legendarne DVESTA NA SAT UBACIO TAKMIČARE U PETU BRZINU (VIDEO)

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

03:23

Burleska - Rame uz rame

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track