SAŠA POPOVIĆ VOZI "SMART" ODUŠEVLJENI KLINCI GA OPKOLILI! Bivši direktor Granda uhvaćen sa ženom Suzanom u centru grada! PAPARACO
Foto: Damir Dervišagić, Kurir

hit foto

SAŠA POPOVIĆ VOZI "SMART" ODUŠEVLJENI KLINCI GA OPKOLILI! Bivši direktor Granda uhvaćen sa ženom Suzanom u centru grada! PAPARACO

Stars -

Saša Popović važi za čoveka koji voli skupocene i udobne automobile. I dok se u medijima često piše o njegovom voznom parku, koji vredi čak 837.000 evra, paparaco Kurira u jutarnjim časovima uhvatio je Sašu i njegovu suprugu Suzanu Jovanović u centru grada kako izlaze sa parkinga.

Saša Popović, Suzana Jovanović
foto: Ata images

Ono što je iznenadilo nas, a i prolaznike koji su se oduševili kad su videli Popovića, jeste mali skromni auto marke "smart".

Bivši suvlasnik "Granda" i njegova supruga po srpskoj prestonici se voze dvosedom koji, kako se može videti, na internetu košta oko 10.000 evra.

Saša Popović
foto: Kurir

Naš paparaco spazio je Sašu i Suzanu, a u momentu kada smo krenuli da ih slikamo, pojavilo se i par klinaca koji su sa oduševljenjem vikali: "Eno ga Saša, ljudi, Saša Popović!" Potom su komentarisali da im je čudno što čovek koji u svojoj garaži ima luksuzne i skupe automobile sada vozi mali auto "smart".

- Ali zašto vozi "smart" kad ima "porše" i BMW? - pitao je jedan od njih. Saša ih je ljubazno pozdravio, dok je Suzana vezivala pojas, a onda su otišli svojim putem.

Saša Popović
foto: Kurir

Podsetimo, više puta je tema medija bio vozni park Popovića, koji on stalno obnavlja i dopunjuje novim automobilima. Trenutno poseduje najnoviji "porše", tri BMW, dva "mercedesa" i jedan električni automobil, koji najčešće koristi kada putuje za Opatiju, gde ima stan na obali mora.

Stars
foto: Kurir

Kurir.rs/ Marko Jović

Bonus video:

04:06

SAŠA POPOVIĆ OTRKIO TAJNU USPEHA GRANDA: Znao sam da će BAŠ ONE privući gledaoce! Dragani uputio zamerku: ŠTO STE ME DOVELI?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track