POSLE PAUZE ZA KAFICU - RAZMENJIVANJE NEŽNOSTI U RIMU! Sofija i Luka se ne odvajaju, sve pršti od EMOCIJA: Pogledajte ove KADROVE
Foto: JLDuenas / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Printscreen

UŽIVAJU

POSLE PAUZE ZA KAFICU - RAZMENJIVANJE NEŽNOSTI U RIMU! Sofija i Luka se ne odvajaju, sve pršti od EMOCIJA: Pogledajte ove KADROVE

Stars -

Sofija Milošević trenutno uživa u Rimu sa svojim verenikom Lukom Jovićem.

Manekenku i dizajnerku uhvatila je praznična atmosfera, pa kad ne bodri Luku na tribinama, uživa u šopingu koji obožava.

Sofija Milošević
foto: Printscreen Instagram

Sada je na svom Instagramu Sofija pokazala koliko je zaljubljena u fudbalera s kojim će se venčati sledeće godine u Beogradu i Italiji na jezeru Komo.

Sofija Milošević
foto: Printscreen Instagram

Oni su na jedan dan otputovali iz Milana u Rim, a kako se provode pokazala je Sofija. Najpre je uslikala Luku tokom pauze za kaficu i dezert, a zatim je pokazala i kako razmenjuju nežnosti tokom šetnje večnim gradom.

Podsetimo, Sofija je jednom prilikom govorila za Kurir, da se što je ona šest godina starija od Luke među njima ne oseća i da su oboje deca u duši.

Luka Jović, Sofija Milošević
foto: Instagram/lukajovic

- Ja jesam starija, ali Luka je neko ko je zaista zreo za svoje godine, tako da se ta razlika praktično i ne oseća. Oboje smo u duši deca, obožavamo da se igramo i šalimo, ali naravno, kad je u pitanju nešto ozbiljno, on čak ume da bude mnogo mirniji i staloženiji od mene i da reši problem jako brzo - istakla je manekenka.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:09

Sofija Milošević uživa za sve pare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja