"UKA BUKA, PA PUJ, PIKE, NE VAŽI! Selma Bajrami nakon skandala sa "dvoglavim orlom" zanjihala kukovima pred KRCATIM klubom (VIDEO)
Foto: Instagram, screenshot

isplivao šok snimak

"UKA BUKA, PA PUJ, PIKE, NE VAŽI! Selma Bajrami nakon skandala sa "dvoglavim orlom" zanjihala kukovima pred KRCATIM klubom (VIDEO)

Stars -

Folk pevačica Selma Bajrami nakon skandala sa "dvoglavim orlom" neometano radi i nastupa punom parom, sada je isplivao jedan snimak iz jednog kluba sa nastupa.

Selma Bajrami
foto: Printscreen YT

Selma se nakon toga više puta oglašavala i pokušavala da smiri nastalu situaciju, međutim gnev publike u Srbiji samo je rastao, a da se bura stišala i da Bajramijeva ponovo normalno nastupa govori činjenica da je isplivao snimak gde pevačica u punom klubu peva svoje hitove.

Podsetimo, Pevačica se ovim povodom nekoliko puta oglašavala, a čak je u pokušajima da objasni kako je ona pevačica svih, zapevala Breninu pesmu "Jugoslovenka", pa je tada istakla da ona peva i Srbima i Albancima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

00:30

SEBI IZGLEDAM BOLJE SADA NEGO PRE 10 GODINA, TADA SAM BILA DOSTA MRŠAVIJA Ovako izgleda Selma Bajrami u petoj deceniji: ŠOK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track