"PRVI SIN JE MAMINO DETE, VIŠE VOLIM DRUGO!" Adaktar zgranuo svojom izjavom naciju: Priznao i zbog čega je drugo dete MEZIMAC
Foto: ATA Images

SKANDALOZNO

"PRVI SIN JE MAMINO DETE, VIŠE VOLIM DRUGO!" Adaktar zgranuo svojom izjavom naciju: Priznao i zbog čega je drugo dete MEZIMAC

Stars -

Samoprozvani "Bog obrva" Adam Adaktar pojavio se na jednoj svečanosti i potpuno zasenio svojim stajlingom, pa i konstatacijom kada je priznao da favorizuje jednog sina.

Adaktar
foto: ATA images

Među prvima na promociju prvog albuma pevačice Angeline došao je Adam Adaktar u pratnji zgodne dame, koji joj je srdačno i sa osmehom na licu čestitao na postignutom uspehu.

Adaktar
foto: ATA images

Poznato je da Adam gde god da se pojavi izazove opštu pometnju, što je slučaj bio i sada, kada su sve oči prisutnih bile uprte u njega.

On se pojavio u klompama, koje koštaju nešto više od 1.000 evra, dok je ostatak stajlinga bio i te kako nesvakidašnji, pa su ga prisutni neprestano fotografisali.

Adaktar
foto: ATA images

Ogroman lanac oko vrata, kimono, naočare za sunce, marama, sve smo to mogli da vidimo na Adamu na promociji.

Adam je otkrio sve o poznanstvu sa Angellinom, pa se osvrnuo i na izjavu, koja je šokirala sve. Naime, on je nedavno priznao da izdvaja i favorizuje drugog sina, a sada je ponovo iznenadio objašnjenjem:

- Angellina je moja drugarica sa fakulteta, drago mi je što sam sada ovde i drago mi je što je ona ostvarila ovakav uspeh - rekao je Adaktar.

Adaktar
foto: ATA images

- Pa, ne bih se složio da je moja porodica skandalozna, svi roditelji znaju da se uvek jedno dete favorizuje, ja favorizujem drugog sina, zato što je isti ja, a prvi sin je mamino dete. Tako sam jednom razmišljao zašto mene ljudi ne vole, a dok sam to razmišljao, sedeo sam na svom zlatnom tronu, pa sam onda shvatio, aha, da... zbog toga - nasmejao se Adam i potvrdio izjavu, koja je šokirala sve.

Kurir.rs/ Republika/ preneo/ N.K.

02:25

SESTRA MI JE UMRLA ZBOG NEMARA LEKARA! Slaviša Vujić o najtužnijem trenutku u životu: Bili smo deca, išli smo u osnovnu školu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track