"STIŽE SPECIJALAN PAKET IZ ŠVAJCARSKE ZA MARIA!" Rajko Šerifović spremio POKLON za unuka, a evo gde će biti VELIKO SLAVLJE
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Instagram/serifovic

Uskoro fešta

"STIŽE SPECIJALAN PAKET IZ ŠVAJCARSKE ZA MARIA!" Rajko Šerifović spremio POKLON za unuka, a evo gde će biti VELIKO SLAVLJE

Stars -

Pevačica Marija Šerifović je nedavno dobila sina uz pomoć surogat-majke u Sjedinjenim Američkim Državama.

Naime, naslednik Mario je rođen u Los Anđelesu, a vest o njegovom dolasku na svet odjeknula je kao bomba širom regiona.

Ovim povodom se oglasio muzičar Rajko Šerifović, koji je priznao da jedva čeka da svog unuka uzme u naručje.

Rajko Šerifović
foto: Vladimir Šporčić

- Hvala vam najlepše na lepim željama. Što se tiče kako se osećam, ne znam taj osećaj još uvek, oni su u Americi, ali sam uzbuđen, kako ne... Dolaze pred Novu godinu, pa ću videti. Ali kako da ne, radovaću se kad ga budem uzeo u ruke, kad ga budem stavio u krilo... Jedva čekam ta osetim taj osećaj! Kaže mi moja Marija da je crn i da ima plave oči, to je strašna kombinacija - ističe Rajko na samom početku razgovora, te se osvrnuo i na obeležavanja babina:

- Što se tiča babina, ne znam da li će to biti u Beogradu ili Kragujevcu, ali sigurno sledi veliko slavlje. O svemu, naravno, odlučuje Marija, da li će biti ovde kod nas ili u Beogradu, meni je bitno samo da svog unuka uzmem u ruke. Stiže paket za njega sutra iz Švajcarske, specijalan poklon za mog unuka... Ma, biće puno poklona, hvala Bogu!

Marija Šerifović, Rajko Šerifović
foto: Vladimir Šporčić, Zorana Jevtić

Marijin otac je otkrio i da je odležao osam meseci u jednoj pančevačkoj zdravstvenoj ustanovi, te da je u jednom momentu oboleo od koronavirusa, kao i da ga je stregio šlog.

- Dobro sam... Marija me je spakovala, odležao sam osam meseci u Pančevu kod nekih njenih prijatelja koji imaju privatnu praksu. U jednom momentu sam oboleo od šloga i od korone! Dobro sam sada, malo mi stopala trnu, pijem neke tablete, ali ostalo je sve u redu. Sada će unuk da me podmladi - rekao je Šerifović.

Kurir.rs/Republika/Prenela: K.M.

Bonus video:

01:42

Marija Šerifović se prvi put obratila kako je postala majka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track