"JE L' SE NE LJUTIŠ DA DRAGANA UZMEM JA?" JOVANA PREOTELA DEČKA KOLEGINICI! Priznala da biznismen nije bio namenjen njoj
Foto: Privatna Arhiva

nije kome je rečeno već kome je suđeno

"JE L' SE NE LJUTIŠ DA DRAGANA UZMEM JA?" JOVANA PREOTELA DEČKA KOLEGINICI! Priznala da biznismen nije bio namenjen njoj

Stars -

Jovanu Jeremić novi dečko, bogati biznismen,Dragan Stanković ne prestaje da obasipa ljubavlju, ali i poklonima. Jeremićeva je sada otkrila da joj se sve događa na velike praznike.

- Na Vidovdan sam izgubila nevinost, udala sam se na Đurđevdan u prvom braku za Voju, nakon toga se razvela sa njim za prvi dan posta. Počela sam da vodim emisiju na Pinku za Veliku Gospojinu, a sada sam svog sadašnjeg momka upoznala na Božić - poručuje Jovana i otkriva da je Dragan bio "namenjen" njenoj koleginici.

Jovana Jeremić
foto: Privatna arhiva

- Spojio nas je zajednički prijatelj. Sreli smo se u jednoj redakciji, pili smo žestinu. Pomislila sam u sebi: "Dobar ti je onaj drug Dragan Stanković". I taj prijatelj mi kaže: "Još ja mojoj novinarki govorim da je upoznam sa Draganom, on je sveden, dobar porodičan. A ona neće". I ta njegova drugarica Dragana stvarno nije htela. I sad ja pitam: "Izvini, je l' se ne ljutiš da Dragana uzmem ja?". To je živa istina. Kod mene je uvek konkretno. I kaže ona meni: "Ma jok, ja neću" - kaže Jovana i dodaje:

Jovana Jeremić
foto: Privatna Arhiva

- Kad sam videla da je rođen 4. avgusta i da je lav u horoskopu, a moji svi bivši lavovi, ja sam se oduševila. Avgustovski lavovi su jači i dominantniji. Na kraju sam ga okrenula i predložila mu da izađemo, sve ostalo je istorija - zaključuje Jovana.

Kurir.rs/ Blic/ Preneo: M. J.

Bonus video:

00:47

Jovana Jeremić pokazala slavljeničku tortu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track