"NIKADA NEĆETE PROČITATI DA MOJA DECA VOZE NEKOG FERARIJA, DA ŠMRČU..." Merlin ponosan na skromnost ćerke i sina: Radni su!
Foto: Damir Dervišagić

sačuvao privatnost

"NIKADA NEĆETE PROČITATI DA MOJA DECA VOZE NEKOG FERARIJA, DA ŠMRČU..." Merlin ponosan na skromnost ćerke i sina: Radni su!

Stars -

Sarajevski kantautor Dino Merlin, zbog ogromnog interesovanja održao je četiri koncerta u beogradskoj Štark Areni, a isto toliko puta izašao je i pred zagrebačku publiku koja ga je dočekala gromoglasnim aplauzom.

Dino Merlin
foto: Damir Dervišagić

Ovim povodom pevač je iskoristio priliku da razgovara s medijima u Hrvatskoj, te pričao o brojnim aktualnostima, samom koncertu, ali ono što je veoma retko - govorio je o svom privatnom životu. Na koncertima se pohvalio da je postao deda, a sada je istakao koliko je ponosan na svoju decu.

Poznato je da ima ćerku Naidu i sina Hamzu, a oboje vrlo retko viđamo u javnosti. Oni se ne bave javnim poslom, a nikad nisu voleli da budu u medijima.

Dino Merlin
foto: Kurir

- To je jako interesantno, znate kako diše postojanje - ovako je valovito. Ovako s tim valovima života dolaze sretni i manje sretni trenuci, ali uvek je važno biti dostojan trenutka u kojem jesi. Važno je ostati čovek u onim najelementarnijim stvarima. Recimo ja sam jako srećan zbog mog privatnog dela, jer nikad nećete pročitati da moj sin vozi "lambordžinija" ili nekog "ferarija", kako su bahati, da šmrču... Moja su deca pristojna, radna - objasnio je Dino za HRT i dodao:

Dino Merlin
foto: Kurir

- Najveća sreća mi je kad dođe neki taksista i kaže: "Znam ja tvoje pjesme i sve, al' što su ti deca skromna". E to ti je najveće postignuće. Drago mi je što živimo jedan pristojan život i solidarni smo s ljudima.

Kurir/Story.hr/ Preneo: I.L.

Bonus video:

01:53

POGLEDAJTE KAKO JE DINO MERLIN BACIO PUBLIKU U TRANS! Započeo koncert sa hitom nad hitovima, a onda su svi pevali u glas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track