"PRVO SAM UPOZNALA LUNU ĐOGANI, PA ONDA I SVE OSTALE!" Pevačica za Kurir TV otkrila KAKVA SU zapravo DECA POZNATIH (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

KURIR TV

"PRVO SAM UPOZNALA LUNU ĐOGANI, PA ONDA I SVE OSTALE!" Pevačica za Kurir TV otkrila KAKVA SU zapravo DECA POZNATIH (VIDEO)

Stars -

Pevačica Maša Mi bila je gošća voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije gde je govorila o svojim počecima.

- Od samog mog rođenja pokazala sam ljubav za muzikom. Za prvi rođendan, sama sam izabrala klavir kao poklon. Pošla sam u osnovnu muzičku školu, gde sam završila nižu muzičku za violu i violinu. Pevala sam i u horu. Potom, srednja umetnička škola, u koju sam krenula. Nisam je završila, prebacila sam se u neku drugu i put me odveo negde drugde. Ja sam diplomirani ekonomista, osim što se bavim pevanjem - istakla je pevačica.

01:56

PRVO SAM UPOZNALA LUNU ĐOGANI, PA ONDA OSTALE! Pevačica za Kurir TV otkrila KAKVA SU ZAPRAVO DECA POZNATIH

Pevačica se potom dotakla i svoje umetničke škole.

- Sa dosta njih sam išla u školu, na primer sa Lunom Đogani. Nju sam prvu upoznala kada sam krenula u školu. Nismo drugarice, ne družimo se, ali eto ona mi je nekako prva prišla kada smo ušli u školu. Družila sam se sa Aleksandrom Popović, to je inače ćerka od Saše Popovića. Ima još dosta poznatih ličnosti koji su išli, recimo Aleksandra Živković, to je od Nataše Đorđević sin - navela je pevačica.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Voditelja Ivan Gajića interesovalo je da li su ta deca poznatih ličnosti drugačija privatno u odnosu na ono kakav smo utisak stekli o njima na osnovu medija.

- Sasvim normalna deca, ne razlikuju se ništa, nema to nikakve veze da li si dete poznatih ličnosti ili ne. Ne prave se važni, i talentovani su. Dosta njih su talentovani za muziku, a da nisu pokazali to na javnoj sceni - rekla je pevačica.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:38

SRCE JE MOJE, VIOLINA, ŠTO JE DIRAŠ KADA NE ZNAŠ DA SVIRAŠ! Ksenija Knežević i Ivan Gajić razvalili pevanjem u emisiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track