NAKON SPEKTAKLA SA PRIJOM, USLEDIO NEOČEKIVANI POTEZ! MC Stojan rešio da se POVUČE, otkazao sve nastupe: BESAN na saradnike! FOTO
Foto: Damir Dervišagić

TVRDI DA ONI NISU ISPOŠTOVALI SARADNJU

NAKON SPEKTAKLA SA PRIJOM, USLEDIO NEOČEKIVANI POTEZ! MC Stojan rešio da se POVUČE, otkazao sve nastupe: BESAN na saradnike! FOTO

Stars -

MC Stojan se oglasio na mrežama i otkrio zašto je sve nastupe otkazao.

U objavi koju je pevač okačio na svom Instagram profilu, spomenuo je i pojedine saradnike, koji nisu poštovali saradnju sa njim.

- Otkazao sam sve nastupe u decembru i januaru, želim sebi da se posvetim. Potreban mi je odmor jer sve je nebitno, ako vi niste dobro, zato sebe stavljam na prvo mesto, dosta sam pomagao drugima i radio za druge koji to ne poštuju i ne umeju da cene! Ali na kraju uvek dobro pobedi loše i hvala svima na razumevanju i podršci koju mi nesebično dajete 17 godina! - napisao je on.

Mc Stojan
foto: PrintScreen Instagram

- Vidimo se krajem januara opet kreću nastupi po celoj Evropi i u Australiji se vidimo u februaru i želim da najavim nove pesme, vraća se najjači Stojke kojeg ste uvek voleli! Volite sebe i budite sebi na prvom mestu! Voli vas MC Stojan - poručio je pevač.

MC Stojan, Aleksandra Prijović
foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

Podsetimo, MC Stojan je gostovao na 4. i 5. koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu, gde je napravio neviđeni spektakl.

Kurir.rs/Telegraf/Prenela: K.M.

Bonus video:

00:50

MC STOJAN POLOMIO KLJUČNU KOST! Pao sa motora, pevaču morali da ukazuju HITNU POMOĆ (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track