CECA ZAPOSLILA AZIJKU KAO KUĆNU POMOĆNICU! Misteriozna žena uslikana za Nikoljdan u vili Ražnatovića, evo kako ONA IZGLEDA
Foto: Damir Dervišagić

pomagala joj oko slave

CECA ZAPOSLILA AZIJKU KAO KUĆNU POMOĆNICU! Misteriozna žena uslikana za Nikoljdan u vili Ražnatovića, evo kako ONA IZGLEDA

Stars -

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović pre nekoliko dana, 19. decembra, proslavila je krsnu slavu Nikoljdan u porodičnoj vili na Dedinju, kada su novinarske ekipe usnimile tajanstvenu ženu.

U toku dana, dok su tekle pripreme za slavu, iz kuće je izašla Azijatkinja za koju se kasnije ispostavilo da je Cecina nova kućna pomoćnica.

Ekipa "Paparaco lova" uspela je da uslika Cecinu novu kućnu pomoćnicu, koja je Ražnatovićevoj ceo dan pomagala oko slave.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen Paparaco Lov

Podsećanja radi, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ugostila je u utorak pola estrade na obeležavanju Nikoljdana u porodičnom domu na Dedinju.

Ceca je u jednom momentu napustila kuću, kako bi ispoštovala pripadnike sedme sile, a dok je davala intervju, iznervirala se jer joj nije leglo pitanje o Veljku Ražnatoviću.

Kurir.rs/Paparaco Lov/ Blic/Prenela: K.M.

Bonus video:

03:34

Ceca Ražnatović intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track