NAŠA PEVAČICA GAZI 6. DECENIJU I TVRDI DA JE NAJBOLJA RIBA NA ESTRADI! Slađa Delibašič prozvala koleginice: Nek mi stanu na CRTU
Foto: Damir Dervišagić

RAZVEZALA JEZIK

NAŠA PEVAČICA GAZI 6. DECENIJU I TVRDI DA JE NAJBOLJA RIBA NA ESTRADI! Slađa Delibašič prozvala koleginice: Nek mi stanu na CRTU

Stars -

Slađu Delibašić (55) jedna je od pevačica za koju se često mogu čuti komentari da je "za nju vreme stalo", te da izgleda "podjednako dobro kao i pre 3 decenije".

Dok jedni tvrde da je njen izgled plod estetskih korekcija, drugi smatraju da je reč o zdravom načinu života i predanom vežbanju, ali pevačica tvrdi da ništa nije korigovala.

Slađa je takođe istakla istakla da sebe smatra najzgodnijom pevačicom iako uveliko "gazi" šestu deceniju života.

- Imam 55 godina i najbolja sam riba na estradi! Baš mi prija ta laskava titula, koju, eto, svake godine dobijam. Nisam ništa radila na sebi, zamislite kakva bih tek bila da se "picnem" jer stvarno nemam ništa protiv estetskih korekcija. Volela bih da mi koleginice stanu na crtu, da se skinemo i uporedimo, mada bi najbolje bilo da postoji žiri koji bi ocenio naš izgled. Ne znam koja bi pevačica mogla u tom smislu da mi parira! Imam ogledalo, svesna sam sebe i svojih kvaliteta, mada smatram da je najbitnija lepota iznutra. Važno je da budeš pošten, da nisi izdajica i kukavica i da ne varaš, a ja sam baš takva - rekla je Slađa svojevremeno za Informer.

Inače, Slađa Delibašić sa ponosom nosi titulu bake već godinama, a njeno telo mnogim mlađim generacijama predstavlja domaći zadatak. Rado provodi vreme sa unukom koja joj je centar sveta, ali i redovno trenira kako bi održala vitku liniju.

Kurir.rs

Bonus video:

00:25

Vesna Đogani i Slađa Delibašić pokazale u kakvim su odnosima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track