GAJIĆ OKUPIO OMILJENA TV LICA! Sanja Marinković, Voja Nedeljković i Suzana Mančić ovog vikenda u emisiji "dIvan show"
Foto: Promo

GAJIĆ OKUPIO OMILJENA TV LICA! Sanja Marinković, Voja Nedeljković i Suzana Mančić ovog vikenda u emisiji "dIvan show"

Stars -

„dIvan show“ i ove subote od 15 časova donosi vam novu dozu zabave i to zahvaljujući sjajnim gostima. Autor i voditelj emisije Ivan Gajić ovog vikenda okupio je omiljena tv lica, koje će gledaoci upoznati iz sasvim novog ugla.

Sanja Marinković, Suzana Mančić i Voja Nedeljković decenijama unazad vode svoje emisije, a sada su se pokazali i kao sjajni Gajićevi gosti. Neizostavne su bile dosetke iz prošlosti, prisećanja na početke karijera, razne dogodovštine i anegdote sa snimanja, a ovaj trio odlično se snašao i u Ivanovim interesantnim igricama, pa je tako odlična zabava bila zagarantovana.

Divan Šou
foto: Promo

Milica Stanimirović sa Espreso portala poznatim licima predstavila je svoje istraživanje, šta se o njima najviše istražuje na internetu i šta publiku interesuje, dok je Maša Kostić ponovo sve iznenadila svojim kreativnim zadacima u okviru „Mašinog izazova“, pa ćete u subotu saznati koja je to nova javna ličnost bila na slatkim mukama kod novinarke Kurira.

Marija Vitez je i ovog vikenda bila bez dlake na jeziku, pa je od ponuđenih pet poznatih ličnosti odabrala pogodak i promašaj nedelje, iz modnog ugla, uz neizostavne savete „zlata vredne“.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu emisije "dIvan show" danas od 15 časova samo na Kurir televiziji!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja