ZABORAVILA NA SKANDAL PA ZAMENILA TEZE Edita traži dečka koji će da POŠTUJE majku i sestru, a ona TUKLA Indi nasred ulice! (VIDEO)
Foto: Profimedia, Nemanja Nikolić, Tamara Trajković

skandalozno

ZABORAVILA NA SKANDAL PA ZAMENILA TEZE Edita traži dečka koji će da POŠTUJE majku i sestru, a ona TUKLA Indi nasred ulice! (VIDEO)

Stars -

Edita Aradinović izjavila je pre nekoliko dana da je u potrazi za idealnim muškarcem koji će poštovati svoju majku, sestru i ostale članove porodice.

Međutim, sve bi ovo bilo lepo, da Edita nije zaboravila da je ona sve ove principe, koje traži od budućeg partnera, sama zaboravila i pogazila, kada je početkom godine, fizički napala svoju sestru Indi Aradinović, o čemu su mediji pisali nedeljama.

Edita Aradinović, Indi Aradinović
foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić, Shutterstock, Ilustracija

- Sve više što sam starija, sve više priželjkujem da se pojavi neki vitez, koji će zajedno sa mnom da gradi život. Vidiš kako je Seka Aleksić bila pametna. Mučila se, glupo zvuči, ali radila je i u nekom trenutku je presekla i rekla:"Ja hoću porodicu. Ne treba mi princ na belom konju, zajedno ćemo da napravimo nešto..." Ja kad kažem vitez, mislim u smislu da je tako odgajan da poštuje i majku i oca, i sestru i brata... Da je tu za tebe, da želi sa tobom sve, da želi da te predstavi i da želi da te podrži. Da se raduje tvojim uspesima i da bude uz tebe. Da bude normalan, dobar i duhovit. Da možemo da se smejemo, da može život da nam bude bajka. I još kad bi bio neki umetnik, ja bih uživala - rekla je medijima Edita i ne trepnevši od blama.

Podsetimo, snimak brutalne tuče sestara Indi i Edite Aradinović podigao je veliku prašinu u javnosti, koja je šokirana scenama fizičkog nasilja koje se u njemu pojavljuju.

One su se tad valjale po ulici i svađale dok ih je nepoznati momak razdvajao. U jednom trenutku Indi se prodrala na Editu: “Daj mi telefon”, da bi isti završio bačen par metara dalje. Njih dve su se tad valjale, gurale, čupale, a u jednom trenutku Edita je uzela sestrin telefon i razbila ga je. Onda je došla i njihova majka koja je ugurala Editu u kuću, a Indi je ostala u automobilu.

Nakon incidenta, tada su se oglasile i glavne akterke:

- Braćo i sestre! Drugari i drugarice. Dušmani, vi pogotovo. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i ne funkcionišu. Smarate ako mislite da ćemo ona ili ja davati neke izjave i baviti se ovom glupošću. Možda se dotad opet pobijemo, ali valjano, s obzirom na to da smo ovde kao dve pijanice ispred supermarketa - napisala je Edita.

- Dragi moji pratioci i mediji, da ne bih svima ponaosob odgovarala što se tiče novonastalog snimka koji kruži portalima i mrežama. Svaka porodica ima lepe i ružne momente. Znajući da smo obe emotivne, energične, temperamentne i, najbitnije od svega, iskrene, rođene u istom znaku, logično je da nekad dođe do porodičnog fajta. I nama je ovo mnogo smešno posle svega. Bilo pa prošlo! Nas dve smo zauvek sestre, bićemo jedna za drugu uvek tu, jer se volimo najviše na svetu. U normalnim smo odnosima, ali ne obećavamo da opet neće doći do nekog fajta, možda čak i lajv. Vole vas Aradinovićke - napisala je Indi na Instagramu, što je naišlo na neodobravanje mnogih korisnika društvenih mreža jer smatraju da je u pitanju promovisanje porodičnog nasilja.

Indira Radić, Indi Aradinović
foto: Marina Lopičić, Tamara Trajković, Shutterstock

Kurir.rs/video: "X" Nina Krunić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

06:39

JEDNOM MI JE NA KONCERT DOŠLO 10 LJUDI, PLAKALA SAM Edita otvorila dušu pred našom kamerom: Iz takve energije ne možeš da izađeš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track