U ZVEZDAMA GRANDA JE IZVREĐALI DA IZGLEDA KO KAFE KUVARICA! Nestala sa javne scene, a evo kako izgleda danas i šta radi
Foto: Printscreen

U ZVEZDAMA GRANDA JE IZVREĐALI DA IZGLEDA KO KAFE KUVARICA! Nestala sa javne scene, a evo kako izgleda danas i šta radi

Stars -

Pevačica Ivana Munđa svojim vanserijskim muzičkim talentom ali i kritikama na račun njenog fizičkog izgleda obeležila je 2016. godine tu sezonu takmičenja "Zvezde Granda".

Žiri tada nije bio blagonaklon pri ocenjivanju nastupa ove kandidatkinje u "Zvezdama Granda", te joj je rečeno da ne peva etno pesme, jer "smaraju", kao i da treba da promeni stil oblačenja, jer izgleda kafe kuvarica.

- Ti si prava "munđa"! Nemaš energije, kao da pesmu Saše Kovačevića peva sveštenik" - samo su neke od zamerki koje je Jelena Karleuša tada iznela na račun Ivane.

Ivana Munđaije nije dogurala do finala, te je samim tim "Grand" nije uzeo pod svoje okrilje. Ipak, Ivana i danas nastupa, izvodeći etno muziku i čest je gost domaćih emisija.

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, Munđi pratioci poručuju da izgleda bolje nego ikad jer je poradila na stajlingu i uopšte vizuelnom predstavljanju same sebe. Ona takođe na svom Jutjub kanalu snima kavere.

kurir.rs/blic/preuzeo I.L.

Bonus video:

00:59

U PREGOVORIMA SMO ZA ARENU! Slavica Ćukteraš o jubilarnom koncertu prve postave Zvezde Granda: EVO DA LI ĆE DOĆI DO REALIZACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track