BILA SAM NAJPLAĆENIJA JER SAM SE STVARNO SKINULA! Suzana Mančić otkrila na šta je potrošila honorar od slikanja za Plejboj (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

BILA SAM NAJPLAĆENIJA JER SAM SE STVARNO SKINULA! Suzana Mančić otkrila na šta je potrošila honorar od slikanja za Plejboj (VIDEO)

Stars -

Poznata pevačica i omiljeno TV lica Suzana Mančić rekla je u emisijI Divan šou kod Ivana Gajića kako je potrošila honorar od slikanja za naslovnicu časopisa Playboy.

00:36

BILA SAM NAJPLAĆENIJA JER SAM SE STVARNO SKINULA! Suzana Mančić otkrila na šta je potrošila honorar od slikanja za Playboy

Od honorara za naslovnicu Playboya renovirala sam ceo stan u Beogradu, a našlo se novca iz jedno letovanje - rekla je Suzana.

A honorar za slikanje bio je veliki jer je kako kaže ona jedina tada imala hrabrosti da se sasvim obnaži.

- Ja mislim da sam bila najplaćenije celebrity lice, koje se slikalo za Plejboj, zato što sam se stvarno skinula. Sve su se druge nešto kao... Na pola. Više su se skidale kao za TV reviju, majke mi. Ja sam uzela pa sam se skinula. Lepo, fino, kako treba. Ali to košta i da, naravno da su platili.

divan šou
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:31

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ, ANDREANA ČEKIĆ I BANE MOJIĆEVIĆ NAPRAVILI ŠOU KOD GAJIĆA! Gledajte dIvan show u 15h na Kurir televiziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja