PRIKRIVAM TUGU, U STRESU SAM SVAKODNEVNO! Seka Aleksić otkrila šta joj je u poslu NAJTEŽE, a zbog jednog gesta sina je PREPONOSNA!
Foto: Kurir televizija

STARS

PRIKRIVAM TUGU, U STRESU SAM SVAKODNEVNO! Seka Aleksić otkrila šta joj je u poslu NAJTEŽE, a zbog jednog gesta sina je PREPONOSNA!

Stars -

Pevačica Seka Aleksić radno će provesti novu godinu. A da li joj teško pada što to veče neće biti sa svojom porodicom?

- Ja sam za Božić uvek kod kuće, za mene je praznik Božić. Nova godina je nešto što ja radim kao i svaki drugi dan. Ja slavim Božić i meni je to najlepši praznik i ja to čekam da budem kod kuće sa svojom porodicom.

Seka Aleksić
foto: Ata images

Deci ispunjava gotovo sve želje, a sada već polako priprema poklone i paketiće za svoje sinove.

- Ja sam rekla da ću ispuniti sve želje. Naravno, moje deca su bila skromna i poželela su neke obične i lepe stvari, tako da sam ja već pripremila sve i Deda Mraz skoro stiže u naš dom.

Kaže da je morala mnogo da uči da bi postala poslovna žena, a evo šta joj pada najteže:

- Pa u principu je najteže napraviti distancu.

Seka Aleksić
foto: Kurir televizija

U prethodnoj godine ne postoji ništa posebno što bi htela da zaboravi:

- Pa nema tu ništa specijalno. Stresovi su stresovi, ima ih svakodnevno i trudim se nekako da ih stavim sa strane. Kod mene ćete retko moći da vidite kad sam neraspoložena, tužna, imam neki problem. Ja to znam da prikrivam baš dobro, ali nema ništa sada spektakularno što bi želela da zaboravim. Trudim se da pamtim samo lepe stvari.

Pevačica je bila letos pratilja na maturi devojčici iz Vrbasa, koja je bila žrtva vršnjačkog nasilja, te je ispred kamera Kurira ispričala da li je još uvek u kontaktu sa njom.

- Mia je jedna divna devojka, divno vaspitana od sjajnih roditelja, koja se već uveliko školuje, a mi smo u kontaktu veoma često. Planiram posle nove godine da je obiđem i da joj odnesem neke poklone koje ja smatram da ona zaslužuje. Ostali smo u sjajnim odnosima, čujem se veoma često i sa njom i sa njenom mamom.

02:51

PRIKRIVAM TUGU, U STRESU SAM SVAKODNEVNO! Seka Aleksić otkrila šta joj je u poslu NAJTEŽE, a zbog jednog gesta sina je PREPONOSNA!

A kao najpepšu stvar u prethodnoj godini izdvojila je plemeniti gest svog sina Jakova:

- I da vam kažem nešto, ako nešto mora lepo da se izdvoji, nećemo sada neke privatne, porodične stvari. Jako sam ponosna mama i jako sam ponosna na svoje dečake, a na Jakova posebno, zato što je položio za žuti pojas, zato što je naučio da vozi bord, zato što već zna da vozi skije, zato što je sjajan đak u školi. A najviše zato što ga je učiteljica jedan dan izvela ispred table zato što je uputio jedno izvinjenje jednoj drugarici u razredu, iako nije bio ništa kriv u ime svih drugara i rekla da je jako ponosna na njega i eto, to je nešto što ću ja pamtiti ceo život, ne samo ove godine.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:25

Seka Aleksić na novogodišnjem druženju sa medijima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track