ŠTA TO SLAVI SAD ELENA KARAMAN? Izvela MISTIČNI RITUAL: Točak godine se okreće iza SMRTI... Ovu MOLITVU izgovorila na kraju
Foto: Pritnscreen

ŠTA TO SLAVI SAD ELENA KARAMAN? Izvela MISTIČNI RITUAL: Točak godine se okreće iza SMRTI... Ovu MOLITVU izgovorila na kraju

Stars -

U domu Elene Karaman obeležen je početak novog godišnjeg doba, zimska kratkodnevnica. Najkraći dan u godini. Dizajnerka enterijera, čiji način života mnoge intrigira javnost jer nije baš konvencionalan, otkrila je brojnim pratiocima na Instagramu kako je taj ritual izgledao i koliko joj znači.

Diskretno svetlo sveća obasjavalo je trpezu na kojoj se našlo cveće, kolači, vino, nekoliko posebnih tanjira za posebne, odabrane goste... „Slavljenje solsticija“, napisala je Elena na engleskom uz fotografiju, a potom objasnila o čemu se radi.

- Vreme preokreta. Zimski solsticij, Alban Artan, Božić... Vreme kada je Boginja ponovo okrenula Točak godine i vratila ga na početnu tačku. Vreme za istraživanje lepote tišine i tame, i za obeležavanje stvaranja Univerzuma. Obeležavanje rođenja Solarnog logosa iz još uvek tihe utrobe stvaranja.

- Vreme je za unutrašnju refleksiju i fokusiranje. Jer ono na šta se fokusiramo, u tom dubokom i mračnom kazanu želja, širi se sa predstojećim rođenjem svetlosti dok se Točak godine okreće iza smrti, prema novom životu.

- Dok prolazimo kroz taj porođajni kanal, veoma je važno da prepoznamo naše kolektivno jedinstvo i odgovornost da sanjamo o boljem svetu – napisala je Elena, u skladu sa svojom životnom filozofijom, a na kraju ostavila i snažnu poruku:

- Moja molitva za kolektivno polje dok plešem kroz ovaj portal glasi: neka svetlost saosećanja obasja naše misli i dela, kako bismo bili u miru sa sobom i jedni sa drugima. Aho!

kurir.rs/hello/instagram: elenakaraman.essence preuzeo I.L.

Bonus video:

00:30

Elena Karić obavila ritual za preminulog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track