BOGATA JELKA U VILI SVEKRVE I SVEKRA: Dok su Anastasija i Nemanja u Dubaiju, ovako su se njegovi roditelji spremili za praznike
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

BOGATA JELKA U VILI SVEKRVE I SVEKRA: Dok su Anastasija i Nemanja u Dubaiju, ovako su se njegovi roditelji spremili za praznike

Stars -

Porodica Gudelj dospela je u žižu javnosti nakon što je fudbaler Nemanja Gudelj otpočeo vezu sa mladom muzičkom zvezdom Anastasijom Ražnatović.

Anastasija i Nemanja ovekovečili svoju ljubav brakom, a njih dvoje trenutno uživaju na romantičnom putovanju u Dubaiju.

Sa druge strane roditelji srpskog fudbalera Olivera i Nebojša, zajedno sa njihovom mezimicom Vanjom okitili su porodični dom u Sevilji, dok će Nemanjin brat Dragi Novu godinu proslaviti sa devojkom Lanom.

Anastasija Ražnatović
foto: Pritnscreen/Instagram

Vila Gudelja u Sevilji okružena je zidinama i ima ogromno dvorište.

A njihova jelka okićena je belim ukrasima i jedinstvenim figuricama.

Da podsetimo, mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović otputovala je na romantično putovanje u Dubai sa suprugom Nemanjom Gudeljom.

Anastasija je u Dubaiju srela i bivšu devojku njenog brata Veljka Anu Rajković sa kojom se i slikala u provodu. Inače, Ana Rajković bila je u vezi sa Veljkom Ražnatovićem, koji danas ima porodicu sa suprugom Bogdanom Ražnatović. Bogdana je trenutno u drugom stanju i čeka trećeg sina Ilijana, dok prethodno ima mezimce Željka i Krstana.

Ana Rajković udala se za golmana Predraga Rajkovića kojem je rodila naslednike Relju i Tadiju.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:13

Anastasija Raznatovic pokazala Zeljka i Krstana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track