MARIJA ŠERIFOVIĆ DOŽIVELA STRES ZBOG LETA SA SINOM! Verica upozorila stjuardesu: NE VOZIMO KROMPIR! Evo kako je bilo u PRVOJ KLASI
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

MARIJA ŠERIFOVIĆ DOŽIVELA STRES ZBOG LETA SA SINOM! Verica upozorila stjuardesu: NE VOZIMO KROMPIR! Evo kako je bilo u PRVOJ KLASI

Stars -

Marija Šerifović, koja je 2. decembra 2023. godine dobila sina uz pomoć surogat-majke iz Sjedinjenih Američkih Država, vratila se sa njim i majkom Vericom u Srbiju.

Pevačica je sada objavila vlog gde je detaljno opisala svoje putovanje sa sinom ka Srbiji.

Marija Šerifović
foto: Printscreen

- U stravičnom sam stresu i nisam sigurna koliko ću moći da snimam - bila je iskrena Šerifovićka na početku vloga.

- Danas je 21. decembar, i ja zajedno sa super Marijom krećem za Beograd. Nikako nisam spavala ovih dvadesetak dana - najavila je Marija, koja od uzbuđenja jedva govorila.

Marija Šerifović
foto: Printscreen

Nije samo pevačica bila uzbuđenja, već je i baka Verica bila pod velikim stresom zbog dugog putovanja sa bebom od dvadesetak dana. Sve stvari su spakovali u pet torbi i imali su čak kilogram i po viška, pa im je to donelo dodatni stres.

- Gospodin Mario putije prvom klasom, prvi put i ja letim tom klasom i divna dama nas sprovodi kako bi što pre stigli. A Verica je dobacila: Kaži joj da ne ide tako brzo, ne vozimo krompire - na samo njen sopstven način pričala je Marija prve utiske pre samog poletanja.

Marija je priznala da je doživela najstresnije nešto u svom životu dok je prolazila u "laundž frst klasu".

1 / 11 Foto: Printscreen

- Prolazak ove kontrole je bilo nešto najstresnije što sam doživela u životu. Gospodin od kuće od maloprije spavao, bravo majstore i sad je krkao mleko - pojasnila je Marija, koja je od stresa jela dok je čekala ukrcavanje u avion.

Pevačica je u avionu odmah sela da jede, a Verica je sve vreme držala Marija u svom naručju. Čak nije htela unuka da da majci da se odmori i dok jede.

- Ma ne, ja ću da jedem i da držim dete. Ostavi me na miru. Vidi kako mu je lepo - bila je izričita Verica, a onda je smislila da dok jede, unuka smesti u sedište, a ne da ga da majci.

Marija Šerifović
foto: Printskrin/Instagram

- Nisam spavala nijedan jedini minut. Mario je spavao, jeo je tri puta. Uglavnom jedno lagano putovanje. Sine, hvala, hvala... - ispričala je Marija, a onda su sleteli u Minhen, odakle su krenuli za Beograd.

Koliko je Marija bila uzbuđena i srećna što je sina dovela u Srbiju pokazuje njen osmeh koji nije skidala sa lica.

kurir.rs/I.L.

Bonus video:

01:32

Marija i Verica Šerifović o voditeljki elitnoj prostitutki

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja