SA OVOM LEPOTICOM LOLA SMILJANIĆ DOBIO JE SINA! Na svadbi nosila BRUTALNO DOBRU venčanicu, a evo čime ga je Tamara osvojila
Foto: Dragana Udovičić

SA OVOM LEPOTICOM LOLA SMILJANIĆ DOBIO JE SINA! Na svadbi nosila BRUTALNO DOBRU venčanicu, a evo čime ga je Tamara osvojila

Stars -

Nekadašnji fudbaler Partizana Milan Lola Smiljanić postao je otac, a njegova supruga Tamara Čupković na svet je donela sina.

Kad se upoznala sa Lolom studirala je Pravni fakultet, a njeno izdanje za njihovo crkveno venčanje 2019. godine podelilo je bilo javnost.

Lola Smiljanić, venčanje, svadba
foto: Ana Paunković

Zbog dubokog dekoltea tada je postala tema broj jedan u Srbiji, a dubokim izrezom je pokazala i gola leđa.

Lola Smiljanić, venčanje, svadba
foto: Ana Paunković

Jedni su isticali da ovakva haljina nije bila primerena crkvenom venčanju, posebno što lepa Tamara nije ponela maramu. Sa druge strane, bilo je i onih koji su komentarisali da nije ni prva ni poslednja koja tako izgleda na venčanju u crkvi, te da je zablistala pred zvanicama.

Na venčanju je bilo 200 gostiju, kum je bio Nemanja Tomić. Među zvanicama su bili Milošević, Ivica Iliev, Aleksandar Mitrović, Danko Lazović, Zoran Tošić Bambi, kao i Duško Tošić...

"Milan je oduvek bio poznat kao veliki zavodnik. Međutim, otkako je upoznao Tamaru pre nekoliko godina, potpuno se skrasio. Tamara i Lola su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ljubav je odmah planula. Ona nije kao druge devojke sa kojima je fudbaler bio, studira Pravni fakultet i uopšte nije iz javnog sveta. Zato na internetu ne postoji nijedna njena slika, a sa Smiljanićem ne voli da se pojavljuje na javnim događajima", ispričao je medijima tada izvor blizak paru.

Lola Smiljanić, venčanje, svadba
foto: Ana Paunković

Upravo njena skromnost odmah je osvojila fudbalera, ali i to što njegova partnerka nije deo estrade, niti javnog života.

"Vezu su dugo krili od medija kako bi mogli na miru da uživaju u njoj. Lola se potpuno povukao iz javnosti, trenira i maksimalno se posvetio obavezama koje ima u klubu. Više ne izlazi kao ranije, ništa ga tog tipa ne zanima. Zato i ne možete da ga sretnete na splavovima kao ranije, već slobodno vreme najčešće provodi sa svojom partnerkom", ispričao je tada izvor.

kurir.rs/priredio I.L.

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track