ANASTASIJA I GUDELJ UŽIVAJU U EMIRATIMA! Luksuz na svakom koraku, a print na MAJICI Cecine ćerke sve je ostavio bez reči (FOTO)
Foto: Printscreen

ANASTASIJA I GUDELJ UŽIVAJU U EMIRATIMA! Luksuz na svakom koraku, a print na MAJICI Cecine ćerke sve je ostavio bez reči (FOTO)

Stars -

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj nalaze se u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. U dubaiju, sudeći po objavama na društvenim mrežama, uživaju, a jedna fotografija pokrenula je veliki broj poruka.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Naime, Anastasija i Nemanja poziraju sa prelepim pogledom iza njih, dok su mnogi obratili pažnju na neobičan print na njenoj majici.

- Buba i ja u Dubaiju - napisala je ćerka pevačice Cece Ražnatović u opisu objave na Instagramu.

Na drugoj fotografiji Anastasija je u Nemanjinom zagrljaju, a oboje su nasmejani.

Anastasija je, podsetimo, nedavno doputovala u Srbiju bez svog supruga Nemanje Gudelja, s kojim živi u Sevilji.

Pored toga što je u Beograd došla kako bi s najbližima proslavila porodičnu slavu Svetog Nikolu, ona je boravak u prestonici iskoristila i kako bi posetila plastičara i remontovala nekoliko stvari na svom licu.

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović je u jednoj privatnoj klinici korigovala svoje usne i obrve na kompenzaciju, ali je i potamnila svoj ten, jer je smatrala da je bleda, pa joj se to nikako nije dopadalo.

kurir.rs/I.L/foto instagram: raznatovicanastasija

Bonus video:

00:13

Anastasija Raznatovic pokazala Zeljka i Krstana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track