MALO KO ZNA DA DEJAN MILIĆEVIĆ IMA BRATA! Pevač je, počeo u klubu kod pokojnog Džeja, a reditelj mu je radio i JEDAN SPOT!
Foto: Printscreen

MALO KO ZNA DA DEJAN MILIĆEVIĆ IMA BRATA! Pevač je, počeo u klubu kod pokojnog Džeja, a reditelj mu je radio i JEDAN SPOT!

Stars -

Poznati fotograf Dejan Milićević ima brata koji je pevač, ali malo ko zna za to. Naime, Dejan Milićević proslavio je pola estrade, a malo ko zna da ima brata pevača Tomislava Milićevića Tocu.

Dejan i Tomisalav su braća po ocu. Toca danas uglavnom radi privatne proslave poput svadbi, krštenja i rođendana.

Isprva je radio kao di-džej, a prve javne korake u pevanju načinio je dvehiljaditih u čuvenom klubu Bombo, koji je držao Džej Ramadanovski, a po kome je nazvan i bend sa kojim je Toca nastupao - Bombo bend.

Posle godinu dana klupskog pevanja debitovao je na festivalu "Sunčane skale" u Herceg Novom, 2001. godine, a posle četiri godine ulazi u studio i snima prvi album pod nazivom No.1 za izdavačku kuću PGP-RTS.

Na njegovom prvom albumu potpisali su se kao autori Dejan Abadić, Dragan Brajović-Braja, Bane Opačić i Dragan Mijačević-Dadula, dok su mu prateće vokale pevale Aleksandra Radović, Leontina Vukomanović, Madam Piano i Ana Petrović.

Interesantno je da mu je spot za pesmu "Neće mi biti žao" radio brat Dejan Milicević.

kurir.rs/republika/video: toca_i_bend

Bonus video:

01:08

Nije sve tako crno Dejan MIlicević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track