FOLKERKA U PANICI NAKON ŠTO JE OSTAVILA UKLJUČENU GREJALICU: Prvo joj propao sav KUPUS, a onda je mogla i kuća da joj izgori!
Foto: Nemanja Nikolić

hit

FOLKERKA U PANICI NAKON ŠTO JE OSTAVILA UKLJUČENU GREJALICU: Prvo joj propao sav KUPUS, a onda je mogla i kuća da joj izgori!

Stars -

Pevačica Nada Topčagić otkrila je da je zamalo zapalila kuću na Tari, jer je dva meseca ostavila uključenu grejalicu.

Nada Topčagić je pored problema sa greajlicom, otkrila i da joj je teško palo što joj kupus u glavicama nije dobro ispao.

Nada Topčagić
foto: Printscreen

- Bila sam na Tari u oktobru. Suprug Zlatko i ja. Pravili smo rendani kupus i u glavicama. Nakon dva meseca odlazimo ponovo na Taru, ulazimo na vikendicu i kaže Zlatko: "Što je ovako toplo?". A to se dešava sve pre četiri dana - ističe Topčagićeva i otkriva kakva joj se nezgoda desila sa kupusom.

- Ulazimo u kuću, a grejalica gori. Nikad nam se to nije desilo da ostavimo grejalicu. Mesec dana je tako bilo, mogla je kuća izgoreti. Međutim, silazim u podrum da vidim kupus, kad otvaram, a ono trava ovolika. Iskreno vam kažem. Imam sada rendani kupus, koji sam po propisima ostavila. Međutim, problem je što dugo nisam bila u kući, pa je zato trava izbila - poručila je Topčagićeva u emisiji "Amidži šou".

Nada Topčagić
foto: Nenad kostić

Kurir.rs / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track