VELIKI ŠEF POSLAO VANREDNO PISMO U ELITU! 29. decembra svi napuštaju imanje, publika će glasati, pobednik može biti SAMO JEDAN
Foto: Printscreen

ŠOU

VELIKI ŠEF POSLAO VANREDNO PISMO U ELITU! 29. decembra svi napuštaju imanje, publika će glasati, pobednik može biti SAMO JEDAN

Rijaliti -

Produkcija televizije Pink poslala je pismo učesnicima na imanju u Šimanovcima u kom ih je obavestila da će u petak veče biti organizovana Elitovizija.

U petak će biti organizovana velika novogodišnja Elitovizija, takmičićete se u pevanju, a odluku o pobedniku doneće gledaoci i žiri. Doneli smo odluku da ovog puta budu vesele pesme koje će biti u skladu sa novogodišnjom atmosferom, dakle balade su zabranjene. Svi morate izabrati pesme koje se puštaju i slušaju tokom novogodišnjih praznika. Sada se podelite u grupe, a nakon toga svaka grupa mora odabrati pesmu. Jako je bitno da znate da u grupi može biti najmanje dvoje, a najviše četvoro. Pozdrav Veliki Šef - stoji u pismu.

Elita
foto: Printscreen

Podsetimo, prethodni dan je u "Eliti" stigla tužna vest, Marko Janjušević Janjuš je napustio rijaliti zbog smrti brata koji je danas sahranjen u Prijepolju.

Na večni počinak ispratili su ga najbliži, a braća Marko i Boris sve vreme su kukali, a u jednom trenutku spustili su glave na njegov kovčeg. Janjuš je potom skinuo sat sa ruke i bacio ga u raku.

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track