"U OVOJ SRBIJI SE NIKO NIJE DROGIRAO OSIM DARKA LAZIĆA I MENE" Pevačica iskreno o POROCIMA i PAKLU kroz koji prolazi, za ovim žali
Foto: Printscreen/grandonline

"U OVOJ SRBIJI SE NIKO NIJE DROGIRAO OSIM DARKA LAZIĆA I MENE" Pevačica iskreno o POROCIMA i PAKLU kroz koji prolazi, za ovim žali

Stars -

Pobednica jedne od prethodnih sezona muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" Zorica Erić otkrila je svoje neostvarene želje, pa je progovorila i o porocima kojima je rekla "zbogom" pre punih pet godina.

- U Novoj godini ću sebi poželeti samo da budem zdrava. Sve ostalo može da se kupi - rekla je Zorica na početku.

Zorica Erić
foto: Pritnscreen

- Novu godinu ću dočekati kod kuće sa suprugom. Deca imaju svoje planove. Nadamo se da će nam se pridružiti naš unuk Vuk u toku večeri. Poručila sam novogodišnju tortu i kolače, tako da slatkiši moraju da se ispoštuju. Mnogo sam srećna što ne radim za doček. S obzirom da radim skoro 10 dana zaredom pre dočeka, ukoliko ne budem baš umorna, možda odem na koncert Peđe Jovanovića na Gradskom trgu - istakla je ona, pa dodala: - Sve što sam želela u 2023. ostvarila sam. Bukvalno sve. I više od zamišljenog. Kad su u pitanju neostvarene želje, nešto što već par godina baš želim je putovanje u Kapadokiju i vožnja balonom. Jedino što me do sada sprečavalo je činjenica da u toku cele godine nemam bukvalno nijedan slobodan vikend.

Osvrnula se na težak period, koji je odavno iza nje.

- Da, punih pet godina kako sam se izborila sa porocima. Iskrena da budem, volela bih da nikad nisam uradila ništa od tih gluposti. Volela bih, sa ove tačke gledišta, da nikad nisam javno istupila i pričala o tome. Nažalost, ništa iz te priče nije shvaćeno na pravi način, kao pouka ili poruka. Uglavnom je izazivalo neprijatne komentare, osude i tako dalje - jasna je ona.

Zorica Erić
foto: Printscreen

- U poslednje vreme često u šali kažem: "U ovoj Srbiji se izgleda niko nije drogirao osim mene i Darka Lazića ponekad". Darko je još i dobro prošao, valjda jer je veoma popularan pa mu se tih par puta prašta - zaključila je za "Grand".

Zorica je ranije otvoreno pričala o konzumiranju kokaina. Isticala je da je mešala drogu sa alkoholom, te da joj je posle "skidanja" život mnogo lepši.

kurir.rs/grandonline

Bonus video:

05:50

MISLE NEĆE MENI DA SE DESI, A ONDA IH STREFI ŠLOG Dr Raičević: Ne mogu se konzumirati droga i energetska pića BEZ POSLEDICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track