"ZAPIO SAM SE SA DIVNOM KARELUŠOM, PA SMO IŠLI KOD NJE!" Mala Jelena se probudila i iznenadila Jašara, a on je BOGATO častio!
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir televizija, Dragan Kadić

KURIR TV

"ZAPIO SAM SE SA DIVNOM KARELUŠOM, PA SMO IŠLI KOD NJE!" Mala Jelena se probudila i iznenadila Jašara, a on je BOGATO častio!

Stars -

Jašar Ahmedovski na muzičkoj sceni nalazi se četiri decenije, a ova godina za njega definitivno će ostati upamćena po jubilernom koncertu, koji je bio održan na stadionu Tašmajdan.

Međutim, koncert nije bio samo povodom četiri decenije karijere, već je bio posvećen i njegovom pokojnom bratu Ipčetu, koji je pre skoro 30 godina poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Jašar Ahmedovski
foto: Kurir televizija

- Ja sam i taj koncert posvetio njemu i toliko mi je bilo drago i srećan sam da se nisam odao toj velikoj emociji da zaplačem jer onda ne bih ne bih mogao da nastavim. Toliko mi je bilo drago i toliko sam srećan da moj brat Ipče živi još uvek, a on je poginuo pre 30 godina, tako da šta da kažem, to je bila najveća sreća moja - rekao je pevač.

Veliku pažnju medija nedavno je privukla izjava Jelene Karleuše, koja je rekla da je kao mala svirala flautu Jašaru, koji ju je nakon toga nagradio sa 500 maraka, a evo kako se pevač priseća te situacije.

- Ona je išla u muzičku školu, a ja sam se družio sa njenom pokojnom majkom, Divnom Karleušom koja je bila divna žena baš kao što joj ime kaže. Imala je emisiju na radiu Beograd 202 i tu smo se upoznali.

02:19

ZAPIO SAM SE SA DIVNOM KARELUŠOM, PA SMO IŠLI KOD NJE! Mala Jelena se probudila i iznenadila Jašara, a on je bogato častio!

Ispričao je čuveni događaj sa tada malom Jelenom Karelušom:

Onda jednom smo se zapili negde u noći, i tako pa smo otišli kod nje kući pošto nisu radili kafane tako kasno. I onda kada se probudila Jelena, bila je mala, Divna kaže, da vidiš kako moja čerka svira flautu. I ona je svirala Jagnja moje malo, jednu moju pesmu, i tada u to vreme veliki hit. Ttako ja sam ih počastio da kupi neku čokoladicu, neku igračku.

Za Jašara Ahmedovskog 2023. godina je bila više nego uspešna, ali već u sledećem možemo da očekujemo nove pesme i albume, a možda čak i po neki veći koncert."

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

02:48

ČESTO PLAČEM JOŠ OD 1994. GODINE! Jašar Ahmedovski priznao da ga bolne emocije obuzimaJu od kad mu se desila TRAGIČNA NESREĆA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track