TANJA SAVIĆ U AMERICI UPOZNALA MUKIJEVU MAJKU! Otkrivamo detalje susreta posle PORODIČNE DRAME: Ovako je reagovala buduća svekrva
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

susret oči u oči

TANJA SAVIĆ U AMERICI UPOZNALA MUKIJEVU MAJKU! Otkrivamo detalje susreta posle PORODIČNE DRAME: Ovako je reagovala buduća svekrva

Stars -

Tanja Savić otputovala je nedavno na američku turneju sa svojim dečkom Muhamedom Bešićem, dok joj sinove čuvaju njena majka i sestra.

Kako će u Sjedinjenim Američkim Državama održati nekoliko koncerata, ona će se tamo zadržati više nedelja, a od nje se ni na trenutak ne odvaja njen partner Muki.

Tanja Savić
foto: Printskrin/Instagram

Kako saznajemo, njih dvoje su slobodan dan iskoristili i kako bi se Tanja upoznala s Muhamedovom majkom, koja godinama živi preko Bare. Oni su zajedno ručali, a sastanak je prošao pristojno.

- Tanja i Muki su proveli na ručku nekoliko sati kod njegove majke. Ona od početka nije odobravala tu vezu, jer smatra da njemu ne treba toliko starija žena, koja pritom ima i decu iz prvog braka. Ipak, spustila je loptu i lepo ih je ugostila. Upoznavanje je proteklo pristojno, mada je Mukijeva mama i dalje prilično rezervisana prema njoj. Tanja joj govorila kako im je trenutno u Americi, ali i šta rade kad su ona i Muki zajedno u Srbiji. Pričala je o svojoj deci, sve u svemu, sve je proteklo okej. Pozvala ju je i da dođe u Srbiju i da bude njen gost, kako bi se još bolje upoznale i provele neko duže vreme zajedno. Sve u svemu, čini se da su ratne sekire između njih zakopane - ispričao nam je naš izvor.

Tanja Savić
foto: Instagram, Shutterstock

Podsetimo, Kurir je ranije pisao da Muhamedova porodica ne podržava njegovu vezu s pevačicom. Njima je najviše smetalo to što je ona javna ličnost, jer je njegova porodica van tih estradnih priča. Tanju i Mukija je sve to opteretilo, ali su sigurni u svoju ljubav i nisu hteli da dozvole da im išta poremeti planove.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:00

Tanja Savić morala da otkaže nastup zbog bolesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track