"INTERESANTNO ISKUSTVO..." Ivana Selakov ispala u PRVOM KRUGU ZG, a sad otkrila šta se DEŠAVALO kada se prijavila na audiciju
Foto: Damir Dervišagić

otvorila dušu

"INTERESANTNO ISKUSTVO..." Ivana Selakov ispala u PRVOM KRUGU ZG, a sad otkrila šta se DEŠAVALO kada se prijavila na audiciju

Stars -

Pevačica Ivana Selakov svojevremeno je učestvovala u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, gde nije uspela da dođe ni do drugog kruga takmičenja.

Nešto kasnije postala je prepoznatljiva kao prateći vokal, a pratila je u okviru sastava „Beauty Queens“ Mariju Šerifović kada je u Helsinkiju pobedila na Evroviziji.

Ivana je potom započela karijeru, a nekoliko njenih hitova danas su sastavni deo repertoara na mnogim zabavama i veseljima.

Ivana Selakov
foto: Kurir Televizija

No, davne 2005. godine Ivana je na audiciji za „Zvezde Granda“ u Somboru otpevala pesmu Cece Ražnatović „Lepotan“, a snimak je retko viđen u javnosti.

-Potpuno sam tada bila u svetu neke zabavne muzike, pevala sam isključivo to. Naravno da sam i tada znala dosta komercijalnih pesama. Ovo je bila druga sezona, nakon ove audicije sam prošla u takmičenje – rekla je Ivana.

Pevačica je priznala da je na samoj audiciji bila malo zbunjena i uplašena jer su oko nje bili samo pevači koji su pevali narodnu muziku, a ona je tada pevala samo zabavnjake.

Ivana Selakov
foto: Printscreen TV Pink

-Tada se forsirala narodna muzika i oko mene su sve bili narodnjaci. Sada ima svega i roka, opere, čak i stranci dolaze da pevaju. Narodnjaci i ja smo bili u ratu tada, nisam baš bila vična da otpevam to najbolje moguće, ali sam prošla dalje, bilo je to jedno interesantno iskustvo – priznala je Ivana i dodala:

Ivana Selakov
foto: Damir Dervišagić

-Posle sam tokom takmičenja pevala i birala pesme koje znam i volim. Za prvu emisiju sam otpevala „Žena starija“, to je bio ultra hit! Ali nisam tada toliko bila u materiji kao sad, boja mi je bila smešna.

Kurir.rs/Grand/Prenela: K.M.

Bonus video:

03:03

BURNO ODREAGOVALA: Ivana Selakov o svađi i pomirenju sa Lukasom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track