ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA JELENE MARJANOVIĆ I ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Zajedno nastupale na svadbi, uspomena koja KIDA DUŠU
Foto: Petar Aleksić, Privatna Arhiva

TUŽNO

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA JELENE MARJANOVIĆ I ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Zajedno nastupale na svadbi, uspomena koja KIDA DUŠU

Stars -

Pevačica Jelena Marjanović (33) tragično je završila život pre sedam i po godina, a njen suprug Zoran Marjanović prvobitno je bio prvostepeno osuđenom na 40 godina robije zbog njenog ubistva, a onda mu je pre nekoliko dana ukinuta presuda i suđenje je vraćeno na početak.

Jelena je nakon udaje svoju karijeru stavila po strani, te se posvetila porodici.

Zoran Marjanović, Jelena Marjanović
foto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva

Ipak, bila je bliska sa pojedinim ljudima sa estrade kao što su i pevačica Aleksandra Prijović, sa kojom je i nastupala.

Tako su njih dve zajedno pevale 19. jula 2015. na jednoj svadbi u Republici Srpskoj. Aleksandra Prijović i Jelena Marjanović imaju i zajedničku fotografiju.

Jelena Marjanović
foto: Printskrin

Podsetimo, osim sa Prijovićkom, čini se, da se Jelena družila i sa još mnogim drugim estradnjacima, pa je tako nedavno isplivala fotka koja datira iz 2000. na kojoj se ona našla u društvu Jane Todorović i Stoje Novaković.

Kurir.rs/Informer/Prenela: K.M.

Bonus video:

01:29

TVOJU MAMU JE UBIO ZLIKOVAC! ŠOK VIDEO ZORANA MARJANOVIĆA: Ovako je ćerki Jani objasnio da je Jelena Marjanović UBIJENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track