KALIOPI PROSLAVILA ROĐENDAN NA ŽELJKOVOM KONCERTU: Samadžić joj pred svima čestitao, a onda uručio i POKLON! OVACIJE U DVORANI
Foto: MTS DVORANA PROMO

KALIOPI PROSLAVILA ROĐENDAN NA ŽELJKOVOM KONCERTU: Samadžić joj pred svima čestitao, a onda uručio i POKLON! OVACIJE U DVORANI

Stars -

U krcatoj mts Dvorani održan koncert pop ikone Željka Samardžića, koji će posle trećeg koncerta, održati još tri do kraja ove godine u mts Dvorani.

Samardžić se kao i uvek bezrezervno dao publici, a ona mu je istom merom i uzvratila. Žurka sa fanovima trajala je puna dva i po sata u nepresušnom repertoaru hitova poznatog pevača.

Tradicionalno, Samardžiću na sceni pridružili njegovi prijatelji muzičari, a pravi spektakl usledio je kada je zapevala Kaliopi, koja je ujedno proslavila i svoj rođendan. Željko joj je tim povodom poklonio cveće, čime ju je oduševio.

1 / 9 Foto: MTS DVORANA PROMO

Pevala je "Crno i belo" i čuvenu "Bato" a publika nije dozvolila da ovaj zadatak obavi sama, te ju je horski podržala. Odzvanjala je Dvorana i odisala posebnom energijom, koju su kao magijom napravili prijatelji na sceni izvodeći duet "Znam".

I ovoga puta za publiku je popularni pevač izabrao samo hitove, među kojima su najviše ovacija dobili čuveni: Grlica, Udala se moja bivša draga, Pokaži mi šta znaš, Ne daj da te rade, Prava ljubav godine ne broji. Bezobrazno zelene, Sve je moje tvoje, Dajte jednu lošu...

Vrhunac je atmosfera dostigla kada se na bini pojavio gost koga je Samardžić čuvao kao iznenađenje, poznati trubač Dejan Petrović Big Bend. On je sa Samardžićem odsvirao hit "9000", što se u trenutku pretvorilo u pravi spektakl.

Naredni susret definitivno nezasićenoj publici, Željko je zakazao za petak 29.decembar, kao i u dva termina u subotu 30. decembra kada će nastupiti u 17 i 20.

Bonus video:

02:58

PRESVALIČIO SAM SE, A ONDA SU MI NOVAK I JELENA ZAKUCALI NA VRATA Željko Samardžić progovorio o VELIKOM IZNENAĐENJU pred koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track