"NEMOJ, MOLIM TE!" Isplivao hit snimak Zlate Petrović sa veselja, sela na pod i pevala, domaćini BACALI po njoj NOVČANICE
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

MORALA DA ODREAGUJE

"NEMOJ, MOLIM TE!" Isplivao hit snimak Zlate Petrović sa veselja, sela na pod i pevala, domaćini BACALI po njoj NOVČANICE

Stars -

Kada Zlata Petrović zapeva na privatnom veselju, bakšiš je neizbežan. Tako je na jednom slavlju koje se nedavno održallo pevačica doslovno bila pokrivena parama, pa je molila goste da prestanu da troše novac.

Hit snimak sa veselja postao je viralan na društvenim mrežama. Na njemu Zlata sedi na podu i peva, dok je domaćini kite i bacaju po njoj novčanice od 50, 100 i 500 evra.

Zlata Petrović
foto: Printscreen

Oni su dali toliko novca, da je u jednom momentu reagovala i Zlata.

- Nemoj, molim te, pokrio si me sa parama. Ne vidi se ova lepota od žene. Nije fer. Šalim se, naravno. Hvala puno - rekla je Zlata i nastavila da peva, a domaćini su nastavili da budu darežljivi.

Inače, Zlata je skoro pričala da je kod nje na slavljima uvek tako.

- Meni je uvek ovako na slavljima, pogotovo kad dođem privatno kod kolega. Uvek me neko zamoli da ustanem i nešto otpevam, šta ću! Ne mogu da odbijem drage ljude. Gosti u tim trenucima skoče, počnu da dele bakšiš i ja samo nastavim da pevam kao da nisam došla privatno. Valjda je to profesionalna deformacija. Naravno, novac sam dala posle muzičarima i kolegama koje su već radile na rođendanu, ništa nisam uzela za sebe - rekla je pevačica za Republiku.

Kurir.rs/Telegraf/Prenela: K.M.

Bonus video:

01:13

ZLATA PETROVIĆ JE OSTAVILA NA CEDILU U NEZGODNOJ SITUACIJI?! Maja Nikolić: Tražila sam pomoć, rekla mi je DOSTA SAM TI POMAGALA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track